Begeleider/verzorgende/verpleegkundige Terreplein Assen Uren in overleg

Ben jij de nieuwe collega met een passie voor het verzorgen en begeleiden van mensen met een verstandelijke en lichamelijk beperking? Draag jij de gehandicaptenzorg en warm hart toe en kun jij je kwaliteiten inzetten om het beste uit de dag van de bewoners te halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Over de locatie en de zorgvraag

Terreplein is een woonlocatie in de wijk Kloosterveen gelegen in de nabijheid van winkelcentrum Kloosterveste en andere faciliteiten zoals scholen, sportverenigingen en een buurtcentrum. Het gebouw heeft 32 appartementen en bestaat uit meerdere woonlagen. Voor een sfeerbeeld van de locatie kun je kijken op deze site.

De locatie biedt huisvesting aan bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Overwegend zijn het ouder wordende bewoners. Naast de verstandelijke beperking kan er ook sprake zijn van een lichamelijke beperking, autisme, epilepsie, psychiatrisch beeld en problemen die horen bij het ouder worden.

De zorgvraag is gericht op het bieden van de juiste zorg en ondersteuning aan bewoners. Dit kan variëren van het helpen opstaan of naar bed brengen van bewoners tot het geven van medicatie en het bieden van medische ondersteuning. Er wordt blijvend gezocht naar passende activiteiten zowel overdag als in vrije tijd. De bewoners ervaren hun woning als een thuis. Naast een huiselijke sfeer en gezelligheid is het bieden van duidelijkheid en structuur erg belangrijk.

Wij zoeken in jou

 • Dat je het een uitdaging vindt om samen met het team de bewoners op een betrokken wijze te begeleiden vanuit zijn of haar individuele mogelijkheden;
 • Dat je een persoonlijke en professionele relatie met de bewoners wilt ontwikkelen;
 • Dat je flexibel en initiatiefrijk bent. Sterk in je schoenen staat en een gezonde dosis humor hebt;
 • Dat je bereid bent je te verdiepen op het gebied van autisme, epilepsie en in de ouder wordende bewoner;
 • Dat je een bewuste keuze maakt voor het (samen) werken in deze woongroep vanuit hun persoonlijke perspectieven en ambities;
 • Dat ook jij bereidt bent om te leren, te ontdekken en eventueel gegroeide vanzelfsprekendheden kunt doorbreken;
 • Dat je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op MBO-3 of MBO-4 niveau

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

 • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
 • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3198 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Hebben we je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Paulette Pomp (06 51066793).

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.