Begeleider/Verzorgende IG | Middenweg 14 Assen

Heb jij een passie om te werken in de gehandicaptenzorg? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of moet jouw uitdaging nog beginnen? Ligt jouw hart bij de ouder wordende cliënten met een beperking? Sta je stevig in je schoenen? En hou je daarnaast van gezelligheid en een grapje op zijn tijd? Dan zijn we opzoek naar jou!

Over de locatie
Middenweg 14 is een kleinschalige woonvoorziening voor bewoners met een intensieve zorgvraag, gedragsproblematiek en specialistische medische en verpleegkundige zorg. De locatie bestaat uit drie woongroepen waarin totaal 18 bewoners wonen. Overdag wordt er belevingsgerichte dagbesteding aangeboden. Hierbij kun je denken aan het spelen van een spelletje, bouwen met Duplo en fietsen op de duo fiets.

Bewoners hebben baat bij rust en regelmaat. Waarbij duidelijkheid en structuur belangrijk is in hun dagprogramma. De groepen zijn erg dynamisch. Wat maakt dat een dag soms anders verloopt dan gepland. Belangrijk is dat de begeleiding op een creatieve en een zo duidelijk manier de planning aanpast. Een aantal bewoners krijgen 1 op 1 begeleiding dit omdat ze een extra stukje begeleiding nodig hebben in de vormgeving van hun dag.

Naast de ondersteuning in de verzorging worden er verpleegtechnische handeling zoals bijvoorbeeld insuline spuiten, gedaan. Het team en nieuwe medewerkers worden hierin geschoold maar kunnen altijd terugvallen op de ondersteuning van een kwaliteitsverpleegkundige.

Over de functie, wat ga je doen?
Je sluit aan op de behoefte van de bewoner. Dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Zoals bijvoorbeeld tijdens het ontwaken, douchen, aankleden, ontbijt en de activiteiten die zorgvuldig zijn vastgelegd in dagprogramma's.

We werken met een door Vanboeijen ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen-manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze bewoners. Op deze manier draag jij bij aan een betekenisvolle dag invulling van iedere bewoner.

Over jou, onze nieuwe collega
Je bent verantwoordelijk voor een plezierige dag invulling van onze bewoners. Vanuit deze verantwoordelijkheid wordt er van jou verwacht dat je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier kunt uitdragen in het team.

Je bent flexibel ingesteld en bereidt, indien nodig, een stap extra te doen. Je staat open voor feedback, je kunt reflecteren op je eigen handelen, je bent een doorzetter, die bereid- is om te leren en ontwikkelen. En niet geheel onbelangrijk, je houdt van gezelligheid, een kletspraatje en je zorgt samen met je collega's voor een warme sfeer op de werkvloer.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2110 en maximaal €3009 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
  • Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling, Een fietsregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Voorkeur in het bezit van een relevante opleiding op MBO-3/4 of HBO niveau of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en verschillende zorgvragen.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider/Verzorgende IG | Middenweg 14 Assen › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06-51593652) Helga Kohl (06-29487804)

Of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.