Begeleider | Steenwijk

Over MIJ, bewoner
Ik woon al een tijdje binnen Vanboeijen. Ik heb veel verzorging nodig bij de ADL en/of begeleiding om de dag goed door te komen. Ik kan mezelf namelijk niet goed mondeling uitdrukken en laat dan ook op andere manieren zien/horen wat ik nodig heb. Ik vind het prettig als de medewerkers mij kunnen “lezen” en mij een duidelijke structuur bieden zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij verwacht wordt.

Over de LOCATIE, Aastraat Steenwijk
Je bent welkom bij Villa Parkzicht waar de betrokkenheid groot is. Als team van 15 medewerkers ondersteun, begeleid en verzorg je onze 12 bewoners waar hij of zij dit nodig heeft. Voor het aantal van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Over JOU, begeleider
Jij vindt het belangrijk dat je het verhaal kent van jouw bewoners en hun verwanten. Kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg zijn jouw belangrijke drijfveren om het beste voor de bewoners te behalen.

Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet, dit maakt jou betrouwbaar en bewoners en collega’s kunnen op jou rekenen. Jij werkt graag middels de Vanboeijen manier wat betekent; het werken in de driehoek, het volgen van de domeinen van Shalock en de Triple-C methode. Samen met verwanten en collega’s draag je bij aan het volgen van persoonlijke plannen van de bewoners. In je rol van begeleider vorm je samen met de persoonlijk begeleider en je collega’s  een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering van jezelf, je team en Vanboeijen.

Verder…

 • Je bent van nature zorgzaam;
 • Je hebt een open en lerende houding en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander;
 • Ervaring in het werken met autisme en kennis van ondersteunende communicatie (gebaren, picto's, verwijzers) is een pré;
 • Je hebt een toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding;
 • Uiteraard heb je een afgeronde opleiding passend bij de functie; als begeleider bv MBO Verpleegkunde of VIG niveau 3.

Dit mag je verwachten

 • We bieden jou een vast contract;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
 • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt, en nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteer op Begeleider | Steenwijk › Vanboeijen.

Twijfel je nog of wil je meer informatie?
Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, 06-20278649

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.