Begeleider | Sleutelbloem Havelte

Annelies Hagedoorn- Zorgmanager Op de Sleutelbloem in Havelte willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig! De Sleutelbloem is een geweldige locatie waar met hart en ziel gewerkt wordt. In mijn rol als zorgmanager heb ik evenals de orthopedagoog en de aanwezige coach (persoonlijke) ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En dat doen we met elkaar!

Over de locatie

Hier wonen 22 bewoners wonen in een fraai pand met ieder zijn of haar eigen appartement. Ruime appartement met alle voorzieningen die het leven luxe en mooi maken. Ze wonen aan de rand van Havelte met prachtig uitzicht op de akkers. Prachtige natuur is om de hoek en leent zich uitstekend voor een wandeling. Beide verdiepingen hebben een gezamenlijke huiskamer waar het fijne thuisgevoel je direct omarmt. Stuk voor stuk zijn de bewoners, die een bewogen geschiedenis hebben, een fantastische groep mensen die in harmonie met elkaar leven. Ze zijn nieuwsgierig naar elkaar en helpen elkaar om bijvoorbeeld tijdens dagbesteding om mooie creaties te maken.

De locatie is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond wonen grotendeels ernstig meervoudig beperkte bewoners, zij hebben intensieve zorg nodig. De bewoners hebben uiteenlopende problematiek, dit varieert van syndroom van down tot NAH. Wat je hierin terug ziet; vreugde, beleving, creëren, verzorgen, ondeugende humor, benaderbaar en harmonie.

Op de bovenverdieping wonen 11 bewoners die meer gedragsmatige problematiek laten zien. Autisme, syndroom van down en hechtingstoornis zijn enkele voorbeelden. Ook deze bewoners hebben ieder zijn of haar eigen appartement. De begeleidingsstijl voor boven is meer gericht op zelfstandigheid. Enkele kernwoorden die bij deze bewoners passen zijn; communiceren, doen, wederkerigheid, ondersteunen en aandacht hebben voor elkaar.

Over de functie, wat ga je doen?

Samen met de collega's binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Daar schrik je niet van terug. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega's. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Geen dag is hetzelfde!

Over jou, onze nieuwe collega

We zoeken een begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen. Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van autisme. Uiteraard heb je een passende opleiding. Je wordt ingezet op de slaapdienst. Je houdt van een gezellige sfeer en een kletspraatje.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2110 en maximaal €3009 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • In het bezit van een relevante opleiding op MBO3, MBO4 of HBO niveau.
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Sleutelbloem Havelte › Vanboeijen.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Annelies Hagedoorn (06 83 61 67 70) of stuur een mail annelies.hagedoorn@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.