Begeleider | Overcingellaan Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Ik kan heel veel zelf en daar ben ik erg blij mee. Toch heb ik af en toe jouw begeleiding nodig om het gewone leven te ervaren. Ik heb jou nodig als het lastig wordt maar ook om structuur te bieden. Wat ik van jou nodig heb probeer ik duidelijk te maken. Soms lukt dat goed en soms minder goed, gelukkig voel ik mij op mijn gemak bij jou!

Over de LOCATIE
Jij komt te werken op de locatie aan de Overcingellaan. Op de Overcingellaan wonen 15 bewoners. Daarnaast zijn er 5 bewoners die zelfstandig wonen buiten de woonlocatie en extramurale zorg en begeleiding ontvangen vanuit het team Overcingellaan. Jij gaat aan de slag binnen een krachtig team waarin je samen verantwoordelijkheid draagt voor de begeleiding en zorg van de bewoners. Je werkt intensief samen met collega PB’ers, begeleiders en zorgassistenten.

Woon-leefklimaat
De Overcingellaan bestaat uit één woonlaag met 15 appartementen, waar wij ondersteuning bieden. Iedere bewoner heeft de beschikking over een woon- slaapkamer met eigen kitchenette en sanitaire voorzieningen. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, waar gekookt, gegeten, televisie gekeken en koffie gedronken wordt. Bewoners hebben veel inspraak, zowel in bewonersoverleggen als spontaan bij de begeleiding. Daarnaast biedt het team Overcingellaan extramurale zorg en begeleiding aan 5 bewoners die zelfstandig wonen. Deze 5 bewoners wonen op diverse plekken in Assen en huren veelal een woning van een particuliere woningcorporatie.

De bewonersgroep
Voor het overgrote deel van de bewoners op de Overcingellaan en de bewoners die extramuraal wonen (ZZP 3 en 4) geldt dat zij redelijk zelfredzaam zijn en ADL-zelfstandig. Een aantal bewoners heeft intensievere begeleiding nodig (ZZP 6 en 8). De hulpvragen zijn divers: begeleiden bij allerlei verzorgende en/of regelzaken tot intensieve persoonlijke verzorging met behulp van een tillift. Ook liggen er hulpvragen op het gebied van autisme en/of psychiatrie. Epilepsie, spasmen, diabetes, persoonlijkheidsstoornissen en fysieke beperkingen zijn zaken die je tegenkomt in je dagelijkse werk. Er is een actieve locatieraad die meerdere keren per jaar bij elkaar komt.

Over JOU onze collega,

  • Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het team en op de woning
  • Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent terugkomende patronen. Hierdoor kun je afwijkende situaties beoordelen en oplossen
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen goed reflecteren
  • Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatief
  • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk
  • Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW (minimaal niveau 3).


Dit bieden wij

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920 en maximaal €2853 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link “solliciteer” op Begeleider | Overcingellaan Assen › Vanboeijen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit, recruiter, door te bellen of WhatsAppen naar 06-20278649  

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.