Begeleider - Ouderen met een beperking (flex)

Uren in overleg, 20- 28 uur per week

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
Ik zoek een ervaren zorgzame begeleider, voor mij een stabiele factor. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mijn dag goed doorkomen. Ik vind het soms erg lastig en weet dan niet hoe ik dat duidelijk moet maken. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over jou, onze nieuwe collega
Binnen de teams van Middenweg 1, 3 en 10, ben jij de ontbrekende schakel. Je vind het erg leuk om met verschillende mensen in contact zijn en samen te werken aan de goede dag van de bewoners. Omdat jij het leuk vindt om in verschillende woningen kind aan huis te zijn is dit het beste van twee werelden. Er zijn 3 woningen waar jij de ondersteuning en begeleiding toevoegt. Daarnaast heb je regie over jouw eigen inzetbaarheid en rooster. Je bent hierin flexibel binnen de roosters van 3 woningen. Je bent sensitief en vangt bij de bewoners snel verbale en non-verbale signalen op. Je bent een zorgzaam type en kent je eigen grenzen goed. Je bent van nature nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de behoefte van de bewoners. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt ervan met elkaar de zaken goed door te spreken. Het is voor jou van zelfsprekend dat je in beeld bent bij de bewoners, met daarbij een gepaste professionele afstand. Sommige bewoners hebben een intensievere begeleidingsvraag. Het is voor jou een interessante uitdaging om daar bij aan te sluiten.

Over de locatie, Middenweg 1, 3 en 10 | Assen
De 3 locaties zijn onderdeel van het cluster waarin sprake is van onder andere ouderen met een beperking. Hier ondersteun, begeleid en verzorg je de ouder wordende bewoner waar hij of zij dit nodig heeft. Voor het merendeel van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan dit goed vertalen naar wat er nodig is. Voor deze locatie ben je vooral gericht op de medische en verpleegkundige handelingen.

Over de functie, wat je gaat doen
Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je ervaring hebt met verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding bijvoorbeeld Verzorgende -IG of Verpleegkunde met meerdere jaren werkervaring in de gevraagde functie. Het diensten patroon varieert qua tijden. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij actief met Triple-C en Werken in de driehoek. Als nieuwe medewerker kun je meedoen aan de geplande scholingen.

Verder heb JIJ…

 • Een relevante zorg opleiding op minimaal MBO 3 niveau;
 • Een groot inlevingsvermogen
 • Affiniteit met autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en verzorging;
 • een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan op de omstandigheden;
 • Het vermogen om mensen mee te krijgen;
 • Humor, relativering, inlevingsvermogen en snel kunnen schakelen;
 • Een duidelijke manier van communiceren met alle betrokkenen (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen);

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden

 • We bieden jou direct een vast dienstverband;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35 );
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren op Begeleider - Ouderen met een beperking (flex) › Vanboeijen. Zodra je reageert word je sollicitatie per direct in behandeling genomen.

Eerst nog wat vragen over de procedure? Neem dan contact op met Thérèse de Wit, door te bellen of WhatsAppen naar 06 20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Als je bij Vanboeijen wilt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren.