Begeleider | Ouderen met een beperking

Voor diverse locaties in de omgeving van Assen/Meppel | 20 tot 32 uren in overleg

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
"Vanboeijen is al heel lang mijn thuis. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding en verzorging die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik heb hier veel kunnen leren maar inmiddels wordt dat steeds lastiger. Het is af en toe zoeken naar wat ik zelf nog kan en waar ik meer hulp bij nodig heb. Naast een verstandelijke beperking heb ik steeds meer klachten. Dit vind ik niet fijn en soms word ik daar verdrietig en gefrustreerd van. Ik vind het fijn als iemand de tijd voor mij neemt. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij mijn dagelijkse verzorging en mij stimuleert om dingen zelf te blijven doen.

De basis van goede ondersteuning aan ouderen is respect voor ieders eigenheid en leven tot dan toe. Ondanks de toenemende en veranderende ondersteuningsbehoeften, blijven de fundamentele menselijke behoeften hetzelfde. In goede passende ouderenzorg zie je die eigenheid en die persoonlijke geschiedenis terug. Gelijkwaardigheid staat dan ook centraal in de ondersteuning, ondanks een toenemende afhankelijkheid.

Over de functie, wat je gaat doen
Aansluiten op de behoefte van de bewoner. Dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren meebewegen, luisteren, er wordt een groot beroep gedaan op jouw creatieve brein gedurende de dag. Tijdens het ontwaken, tijdens het douchen en aankleden, het ontbijten maar ook tijdens de activiteiten in de dag die zorgvuldig zijn vastgelegd in de zorgplannen. Samen koken of samen eten, de was klaar maken of een leuk programma op de televisie uitzoeken. Ook het einde van de dag vraagt om jouw ondersteuning. Op deze manier draag jij bij aan het fijne leven van de bewoner.

Over jou, onze nieuwe collega
Bij je collega’s sta jij bekend als betrokken, geduldig en flexibel. Voor jou is werken met ouderen een dankbare functie. Je bent nieuwsgierig naar de achtergrond van de mens. Je bent emotioneel stabiel, goed benaderbaar en je hebt een hart voor de zorg. Je ziet snel wat er in je omgeving gebeurt en kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen. Je hebt interesse in medische handelingen en bent nieuwsgierig naar oorzaken van uitingen en veranderingen in gedrag en ontwikkeling van mensen. Daarnaast heb je een relevante opleiding afgerond op mbo-niveau 3/4 of hbo-niveau richting verpleegkunde of ben je bereid om je hierin te laten opleiden.

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Je werkt samen met je collega’s in een krachtig team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Als werkwijze hanteren wij de Vanboeijen manier. Deze herken je aan het werken in de driehoek, met de invalshoeken van de 8 domeinen van Shalok en Triple-C. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je dit samen kunt realiseren. Je toont eigenaarschap en bouwt een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie! 
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen beter te leren kennen.
  • Je krijgt een salaris conform de cao gehandicaptenzorg van minimaal €1920 en max. €2853 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG35).
  • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
We gaan graag met je in gesprek! We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities en vertellen je graag meer over onze organisatie. Stuur je cv naar ons toe via de link ‘solliciteren’ op Begeleider | Ouderen met een beperking › Vanboeijen en we nemen contact met je op!

P.s.
Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Thérèse de Wit, adviseur werving & selectie, via therese.dewit@vanboeijen of 0620278649.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij je een of twee diensten mee te draaien.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.