Begeleider | Multa

24 uur, bij voorkeur 4x6 uur

Ben jij een begeleider maar ook een keuken prins(es)? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Over de locatie

Multa bedrijven is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie in Assen. Hier bevinden zich de afdelingen Transport&Logistiek, Hout/meubelafdeling, Multamedia, Montage , Jobcoaching, Grafisch Bedrijf en daarnaast een nieuw op te zetten horeca groep. Voor deze laatste nieuwe afdeling zoeken we een begeleider die het leuk vindt om in de keuken bezig te zijn samen met cliënten.

Over de functie, wat ga je doen?

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor alles rondom de cliënt(en) binnen de horeca groep. Daarnaast bied je zorg voor een goede dag van de cliënten. Dit realiseer jij onder andere door jouw voorspelbaarheid en consequent handelen naar zowel cliënten als collega's. Het is belangrijk dat je begrijpt dat jij de stabiele factor bent in een hectische omgeving waar veel onrust kan zijn. Je houdt je daarom goed aan afspraken die je maakt met cliënten, collega's en anderen. Je start in een nieuwe functie die nog zijn definitieve vorm moet gaan krijgen. Je verzorgt onder andere de dagelijkse koffie, lunch en thee pauze. Dit geldt ook voor de vergaderingen, hier verzorg je de koffie en eventuele lunch samen met de cliënten. Ook zaken als boodschappen en het doen van bestellingen horen hierbij. Daarnaast vallen er ook een aantal facilitaire taken binnen deze groep.

Over jou, onze nieuwe collega

Evenwichtig, geduldig, zelfverzekerd, humor en een gouden hart: deze woorden horen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. Je houdt van een gezellige sfeer en een gezellig praatje. Daarnaast beschik je over een ondernemersgeest, bent initiatiefrijk en draait je hand niet om voor het bakken van cupcakes of het maken van smoothies of soep voor een grote groep. Bovendien ben je creatief en weet je deze creativiteit in te zetten voor het verzorgen van de aankleding in de kantine voor bijvoorbeeld Pasen of jaargetijde. En je beschikt over leuke ideeën en activiteiten gerelateerd aan de horeca groep. Uiteraard is het werken volgens HACCP richtlijnen een vereiste.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen en de Multa betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de cliënten. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet naar een vast contract.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3009 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • In het bezit van een relevante opleiding op MBO 3, 4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • Je toont initiatief;
  • Je hebt affiniteit met bakken, koken etc;
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, klanten, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 8 maart naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Multa › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Jarna Lanjouw, 06 10 98 34 26.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dagdeel mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.