Begeleider | Middenweg 7 Assen

Over de locatie, Middenweg 7

Wij werken met 2 verdiepingen, de begane grond en de eerste verdieping.

Beneden wonen 6 bewoners die gebaat hebben bij duidelijkheid, structuur en een rustige begeleidingsstijl. Ze genieten van de gezamenlijke eet en koffie momenten. Sfeer vinden wij een belangrijk punt en streven ernaar, om in een helder kader, dit in elke dienst terug te vinden. Er wonen 5 dames die al op leeftijd zijn en 1 heer. Voor de bewoners beneden speelt het ouder worden een grote rol. 2 bewoners zitten permanent in een rolstoel. Zij maken voor transfers gebruik van een tillift. Het is van belang dat de begeleiding kan inspelen op de behoefte maar ook de energie van de bewoners. Dit kan elke dag weer wat verschillen.

Boven wonen de andere 6 bewoners. Een bewoner maakt gebruik van een rollator. Zij is niet vertrouwd zelfstandig zonder toezicht te lopen. Er wonen boven 4 dames waarvan er 2 al op leeftijd zijn, en 2 heren die boordevol energie kunnen zitten. Het is van belang dat de begeleider goed kan kijken naar signalen om zo te zorgen voor een goede balans tussen activiteiten en gezelligheid en maar ook juist de nodige rust kan inbouwen. De bewoners hebben behoefte aan een voorspelbare en veilige leef omgeving waarbij prikkel verwerking een grote rol speelt.

Wij werken met een dagprogramma die afgestemd is op de zorgvraag en behoefte van onze bewoners. Er maken zes bewoners gebruik van dagbesteding buiten huis, de andere zes zijn met pensioen. Zij krijgen dagbesteding aan huis.

Over het algemeen werkt er één begeleider beneden, één boven en is er een zorg-assistent die zowel boven als beneden ondersteunt.

Over de functie, wat je gaat doen

Samen met de collega's binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega's. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Geen dag is hetzelfde!

Over jou, onze nieuwe collega

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Je bent goed in staat te schakelen met als doelstelling om samen 100% te zijn. Je hebt een positieve en creatieve aanpak. Samen met je collega's onderzoek je waar de talenten en ontwikkeling van bewoner ligt. Door goed aan te sluiten op de behoefte draag jij bij aan een fijne dag.

Verder heb JIJ…

  • Een relevante zorg opleiding op MBO 3,4 of HBO niveau.
  • Affiniteit met autisme en een verzorgend karakter.
  • Een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan op de omstandigheden.
  • Het vermogen om mensen mee te krijgen.
  • Humor, relativering, inlevingsvermogen en snel kunnen schakelen.
  • Een duidelijke manier van communiceren met alle betrokkenen (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen).

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden

  • We bieden jou direct een vast dienstverband. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van €3009,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We maken graag kennis met je!

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Middenweg 7 Assen › Vanboeijen. Zodra je reageert word je sollicitatie per direct in behandeling genomen, je hoeft niet te wachten tot een sluitingsdatum!

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Annelies Hagedoorn, Zorgmanager door te bellen of WhatsAppen naar 06 83 61 67 70.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.