Begeleider Middenweg 1

Op Middenweg 1 willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig!

Voor onze unieke bewoners zoeken wij een

daadkrachtige en betrouwbare begeleider


Je bent welkom op Middenweg 1. Dit is een woonvorm voor 12 bewoners met ernstig meervoudige beperkingen. Zij hebben 24 uur per dag zorg en ondersteuning nodig. Samen met bewoners en/of verwanten kijken we naar de zorgvraag en ontwikkelmogelijkheden. We zorgen voor een veilige leefplek waarin we de wereld naar onze bewoners toebrengen, in een vorm die zij aankunnen. Zo helpen we ze kleine stapjes te maken in hun ontwikkeling. Als begeleider speel jij een belangrijke rol in dit betekenisvolle werk.

Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Als begeleider moet kijken naar hele kleine veranderingen non-verbaal. Onze bewoners kunnen zich niet altijd in woorden uitdrukken dus dat vraagt iets van jou als begeleider. Jij vindt het belangrijk dat je de mensen begrijpt en je neemt daar je tijd voor. Je begrijpt als geen ander dat onze bewoners volledig afhankelijk van jou kunnen zijn en dat jij als begeleider 100% betrouwbaar moet zijn voor de ander.

Over jou
We zoeken een begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen.
Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SAW of verzorgende IG niveau 3 met bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie. Als begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst.

Dit bieden wij
• We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
• Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800,- en maximaal €2675,- bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 35)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
• Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
• Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit door te bellen of WhatsAppen naar 06-20278649.
Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.