Begeleider LVB | Assen

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat.”

Begeleider | 28 uur | Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen 
Ik zoek een begeleider, een rots in de branding. Iemand die me ondersteunt, vertrouwen geeft en er voor me is. Je bent voorspelbaar en consequent, zodat ik weet waar ik aan toe ben. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Maar nu woon ik bij Vanboeijen en voel ik me veilig. Jij bent er voor mij, op goede én slechtere dagen. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over de LOCATIE Anreep 5A
Dit is een prachtige woonboerderij aan de rand van Assen. Op deze locatie wonen 12 cliënten, waarvan 10 cliënten in de boerderij zelf wonen en 2 cliënten in een appartement naast de boerderij. We werken zowel appartements- als groepsgericht. De problematiek is zeer divers, denk hierbij aan autisme, epilepsie, seksueel grensoverschrijdend gedrag en psychische problematiek. In mindere mate komt verbale en/of fysieke agressie voor. Onze bewoners hebben een behoefte aan structuur en duidelijkheid. Dit betekent dat het dagprogramma leidend is en dat jij zorgdraagt voor rust en naleving van de gemaakte afspraken. Wij communiceren mondeling en ondersteunen dit met het gebruik van pictogrammen. De ondersteuningsvraag is voornamelijk begeleidend. Alle bewoners werken elders of hebben een dagbestedingsplek.

Over JOU, onze nieuwe collega
Stabiel, verzorgend en geduldig. Deze woorden passen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

En verder:

 • Je hebt een passende opleiding afgerond zoals SPW of SAW niveau 3;
 • Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent patronen;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen goed reflecteren;
 • Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatief;
 • Je hebt kennis van autisme, bij voorkeur ook epilepsie en ouderen met bijkomende problematiek;
 • De diensten variëren tussen drie uren in de morgen tot langere diensten gedurende de avond en de weekenden. Tevens zijn er slaapdiensten. Flexibiliteit is dus erg belangrijk. 


Ook niet onbelangrijk..

 • We bieden jou een vast contract;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG35).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende  (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button solliciteer op Begeleider LVB | Assen › Vanboeijen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Therese de Wit, recruiter, door te bellen naar 06-20278649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.