Uitbreiding Kind & Jeugd | Assen

Kind & Jeugd gaat uitbreiden! Hier zijn we ontzettend trots op, maar dit kunnen wij niet alleen! Daarom zijn wij op zoek naar begeleiders met enkele jaren ervaring.

Over de locatie

Binnen Vanboeijen bevindt zich op Park Diepstroeten de locatie Kind & Jeugd. Deze locatie wordt uitgebreid van twee naar vier groepen. Voor het ervaren van continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid wordt er gewerkt vanuit een 24-uurscyclus. Dit houdt in dat je onregelmatig werkt en ondersteuning biedt op zowel de woning, de ontwikkelingsgerichte dagbesteding alsook in de nacht door middel van slaapdiensten.

Bij de doelgroep kind & jeugd spreken we van kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie tot 23 jaar. De kinderen en jongeren hebben een (ernstige) verstandelijke beperking en een (zeer) intensieve ondersteuningsbehoefte.

Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en bijbehorend sanitair. Er is een gezamenlijke woonkamer en keuken. In de keuken wordt zelf gekookt. De sfeervolle ingerichte woonkamers hebben een eigen tuin met speeltoestellen. Daarnaast is er een grote binnenspeeltuin voor de gehele locatie waarin leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar de echte zorgtoppers, begeleiders met enkele jaren ervaring en zorgassistenten.

Als begeleider ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg, begeleiding, dagbesteding en vrijetijdsbesteding van de bewoners. Dit houdt in dat je onregelmatig werkt inclusief slaapdiensten.

Als zorgassistent ondersteun jij de begeleiders in de uitvoering van hun taken en zorg je voor de huishoudelijke werkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep.
 • Je hebt kennis en ervaring met Triple-C.
 • Je bent de betrouwbare ander.
 • Je sluit aan bij de behoeften en zorgt voor een betekenisvolle daginvulling.
 • Voor de functie begeleider heb je een relevante opleiding afgrond op mbo 3, 4 of hbo niveau.
 • Voor de functie zorgassistent heb je een relevante opleiding afgerond op minimaal mbo 2 niveau.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract!
 • We leiden je op in de Vanboeijen Manier, we leren je de elementen van Triple-C, het werken in de driehoek en het werken met domeinen van Schalock.
 • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben wij een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen te leren kennen.
 • Als begeleider krijg je een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3332,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40).
 • Als zorgassistent krijg je een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €2744,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 25).
 • Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 31 juli 2023 je CV en motivatiebrief via solliciteer op Uitbreiding Kind & Jeugd | Assen › Vanboeijen.

Voor de sollicitatieprocedure volgt een selectieperiode. Indien je geselecteerd bent wordt je uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek waar je zowel met jouw toekomstige collega's als de zorgmanager van de locatie in gesprek zult gaan.

Bij geschiktheid en de optimale match, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek en de verdere indiensttreding.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Geoffrey Boer, Zorgmanager, via 06-53523464 of per mail geoffrey.boer@vanboeijen.nl