Begeleider Flexpool zorg | regio Zuid Drenthe

Over ons, bewoners bij Vanboeijen
Communiceren doe ik op mijn manier. Omdat het niet altijd gaat zoals ik wil kan ik dat niet goed duidelijk maken. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen, ook al heb ik je nog niet eerder gezien. Jij bent er voor mij, op goede én slechtere dagen, en je weet mijn vertrouwen te winnen. Jij wilt mijn verhaal leren kennen. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Bij bewoners met een ernstige meervoudige beperking (EMB) is een grote behoefte aan nabijheid. Zij hebben jouw aanwezigheid en intensieve ondersteuning nodig om een tot een zinvolle dag invulling te komen. Zij geven signalen af en aan jou de uitdaging om deze te begrijpen en te vertalen.

Over de locaties
Op de locaties waar je komt te werken, wonen cliënten met een (ernstige) meervoudige beperking. Iedere woning is op een andere wijze ingedeeld en ingericht op basis van gedrag en hulpvraag van de bewoners. Denk hierbij aan volledige ondersteuning in de ADL en het verlenen van structuur en overzicht in de dag. Voor deze locaties, met de focus op Zorg, zijn wij op zoek naar jou, een ervaren en flexibele begeleider.

De meeste locaties bevinden zich in Meppel en omgeving en zijn, ook met het openbaar vervoer, vanuit Zwolle en Hardenberg goed bereikbaar.

Over de functie, wat je gaat doen
Als begeleider flexpool kom je op diverse locaties waar bewoners met een ernstige meervoudige beperking wonen. Jij sluit zo goed mogelijk aan bij hun behoeften en signaleert wanneer en bewoner jouw iets duidelijk wil maken. Jij hebt een voldaan gevoel aan het einde van je dienst, wanneer je goed hebt weten aan te sluiten bij de bewoner. Je straalt vertrouwen uit en bent dichtbij.

Als flexer:

 • Bepaal je zelf je diensten;
 • Heb je direct invloed op jouw balans werk – privé;
 • Geef je de bewoners een fijne dag door aan te sluiten bij de dagprogramma’s en huisregels van de locaties;
 • Ondersteun je collega’s zo goed mogelijk.


Over jou, onze nieuwe collega
Je bent evenwichtig en flexibel in je werk. Je vindt het fijn om geregeld op een andere locatie te werken en zo jezelf steeds uit te dagen. Je straalt vertrouwen uit en je bent zelfverzekerd. Voor onze bewoners ben je voorspelbaar en duidelijk. Ze weten goed wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen.

Verder heb jij…

 • Een diploma van een relevante opleiding op MBO-4 of HBO niveau, MMZ, Verzorgende IG of Verpleegkundige;
 • Affiniteit met mensen met een (ernstige) verstandelijke en / of meervoudige beperking, autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Ervaring met het verlenen van ADL-zorg en het werken met tilliften.


Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

 • We bieden jou direct een vast contract;
 • Je krijgt mogelijkheid om diverse trainingen te volgen;
 • Jaarlijks een ontwikkelgesprek om te zorgen dat jij optimaal op je plek zit en met veel enthousiasme als flexer aan het werk bent;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van tussen €1920 en €2853 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35);
 • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
 • Je ontvang € 0,29 per km aan reiskostenvergoeding wanneer je verder reist dan je standplaats;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling voor een nieuwe laptop of fiets.

We maken graag kennis met je
Neem contact met ons op door te solliciteren via de knop ‘Solliciteer’.

Tijdens het eerste telefonisch contact krijg je alle ruimte om vragen te stellen en plannen we een afspraak voor een gesprek met mijn collega Helga en / of met mij (Mirjam). Tijdens het gesprek horen we graag van je wie jij bent en wat jou motiveert om bij Vanboeijen te komen werken. Vervolgens bespreken we de vervolgstappen; meelopen op een van de locaties om een beter beeld te krijgen of direct je eerste inwerkdienst plannen.

Vragen? Neem gerust contact op door te bellen of een appje te sturen naar 06 – 29 48 78 04 (Helga Kohl, planner Flexpool) of naar 06 – 30 21 47 88 (Mirjam Bakker,  Zorgmanager Flexpool).

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.