Begeleider Flexpool Complexe zorg | regio Zuid Drenthe

Over ons, de bewoners bij Vanboeijen
Ondersteuning en vertrouwen, dat is wat wij zoeken in jou, onze nieuwe begeleider. Jij bent onze rots in de branding en je bent er voor ons. Omdat je voorspelbaar en consequent bent, weten we wat we aan je hebben. Hoe divers we ook zijn, als bewoners van Vanboeijen, we zoeken allen een veilige plek om te wonen en begeleiding die aansluit op onze behoeften. Dit hoeft niet groots en meeslepend te zijn, maar zit hem juist in de kleine dingen en door er gewoon te zijn.

Bij bewoners met een intensieve ondersteuningsbehoefte zie je dat, naast een verstandelijke beperking, sprake is van bijkomende problematiek. Denk hierbij aan autisme, verslaving, psychose en hechtingsproblematiek. Dit heeft moeilijk verstaanbaar gedrag tot gevolg en uit zich bij iedere bewoner op een eigen manier.

Over de Intensieve Zorg locaties
Op de locaties waar je komt te werken hebben de bewoners een intensieve en complexe zorgvraag. Een aantal bewoners heeft hier een vaste woonplek en soms zijn er crisisplaatsen aanwezig. Ieder gebouw is op een andere wijze ingedeeld en ingericht op basis van gedrag en hulpvraag van de bewoners. Voor deze locaties, met de focus op Intensieve Zorg, zijn wij op zoek naar jou, een ervaren en flexibele begeleider.

De meeste locaties bevinden zich in Meppel en omgeving en zijn, ook met het openbaar vervoer, vanuit Zwolle en Hardenberg goed bereikbaar.

Over de functie, wat je gaat doen
Als begeleider flexpool kom je op diverse locaties waar bewoners met een intensieve en complexe zorgvraag. Daar sluit je ze goed mogelijk aan op de behoefte van de bewoner gedurende de dag. Daarbij weet je jezelf steeds uit te dagen om de bewoner niet te onder- en niet te overvragen, om zo tot een zinvolle dag invulling te komen.

Als flexer:

 • Bepaal je zelf je diensten;
 • Heb je direct invloed op jouw balans werk – privé;
 • Geef je de bewoners een fijne dag door aan te sluiten bij de dagprogramma’s en huisregels van de locaties;
 • Ondersteun je collega’s zo goed mogelijk.


Over jou, onze nieuwe collega
Je bent evenwichtig en flexibel in je werk. Je vindt het fijn om geregeld op een andere locatie te werken en zo jezelf steeds uit te dagen. Je straalt vertrouwen uit en je bent zelfverzekerd. Voor onze bewoners ben je voorspelbaar en duidelijk. Ze weten goed wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen.

Verder heb JIJ…

 • Een diploma van een relevante opleiding op MBO-4 of HBO niveau;
 • Affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag;


Over Vanboeijen, wat wij jou bieden

 • We bieden jou direct een vast contract;
 • Je krijgt mogelijkheid om diverse trainingen te volgen;
 • Jaarlijks een ontwikkelgesprek om te zorgen dat jij optimaal op je plek zit en met veel enthousiasme als flexer aan het werk bent;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van tussen €2236 en €3154 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40);
 • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
 • Je ontvang € 0,29 per km aan reiskostenvergoeding wanneer je verder reist dan je standplaats;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling voor een nieuwe laptop of fiets.


We maken graag kennis met je

Neem contact met ons op door te solliciteren via de knop ‘Solliciteer’ op Begeleider Flexpool | Intensieve zorg Zuid › Vanboeijen

Tijdens het eerste telefonisch contact krijg je alle ruimte om vragen te stellen en plannen we een afspraak voor een gesprek met mijn collega Helga en / of met mij (Mirjam). Tijdens het gesprek horen we graag van je wie jij bent en wat jou motiveert om bij Vanboeijen te komen werken. Vervolgens bespreken we de vervolgstappen; meelopen op een van de locaties om een beter beeld te krijgen of direct je eerste inwerkdienst plannen.

Vragen? Neem gerust contact op door te bellen of een appje te sturen naar 06 – 29 48 78 04 (Helga Kohl, planner Flexpool) of naar 06 – 30 21 47 88 (Mirjam Bakker,  Zorgmanager Flexpool).

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.