Begeleider - Flex | regio Meppel

Heb jij hart voor de zorg en ben je opzoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de gehandicapten zorg? Wil jij graag Vanboeijen ontdekken? Vind jij het fijn om zelf je diensten in te plannen? Wil je zelf graag kiezen op welke locaties je werkt? Dan is deze baan voor jouw geschreven, lees gauw verder en solliciteer!

Over de flex
Binnen Vanboeijen werken we met verschillende doelgroepen namelijk: ouderen, licht verstandelijk beperkt, complexe zorg, ernstig meervoudig beperkt, kind en jeugd. Binnen de flex hebben wij deze onder verdeeld in twee categorieën  namelijk verzorging en gedragsproblematiek. Onze woon en dagbesteding locaties staan in verschillende regio’s namelijk regio Meppel, Hoogeveen, Broekhuizen en regio Assen, Geelbroek, Grolloo en Anderen . Als flex medewerker kun je zelf kiezen in welke regio en categorie je wil werken. Indien je graag met alle doelgroepen zou willen werken is dit ook mogelijk.

Flex medewerkers schrijven zichzelf in op diensten en zorgen er zelf voor dat ze hun contract uren hebben gewerkt aan het einde van de maand.

Over de functie, wat ga je doen?
Als begeleider werk je op verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Uit ervaring blijkt dat je gemiddeld op drie tot vijf verschillende locaties  werkt. Je schrijft je in op korte en lange termijn diensten binnen een periode van zes weken voorruit. Je sluit aan bij de behoefte van bewoners en ondersteund collega’s daar waar nodig. Je bent bereid je breed te ontwikkelen, dit niet alleen door de ervaring die je opdoet tijdens je werk maar ook doormiddel van cursussen die aangeboden worden door Vanboeijen.

Over jou, onze nieuwe collega
Jij bent creatief en flexibel.  Je sluit zo goed mogelijk aan bij begeleidingsvragen van onze bewoners. Je weet makkelijk contact te maken. Je geeft vertrouwen en vergroot de kwaliteit van leven van onze bewoners. Je weet een ontspannende sfeer neer te zetten waardoor je eigen maar ook de werkplezier van je collega’s worden vergroot. Je houdt van een grapje en kletspraatje. Je bent zelf verantwoordelijk voor je diensten en je zorgt ervoor dat je aan het einde van de maand je contract uren hebt behaald. Je zorgt zelf voor een goede werk en privé balans. Kom je uit Groningen, Zwolle, Emmen, Coevorden of Hardenberg? Dit is geen probleem want we zijn goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van je werkervaring en met welke doelgroep je gaat werken schaal 35 of 40. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO-3/4 of HBO niveau.
  • Een overgangsbewijs van een relevantie HBO-opleiding van het 3e naar het 4e jaar.
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider Flex | regio Meppel › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft het werken binnen de flexpool dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Mirjam Bakker (06 30 21 47 88).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.