Begeleider en Persoonlijk begeleider | Anreep 5a

Anreep 5a is op zoek naar een begeleider en een persoonlijk begeleider. Kun jij ervoor zorgen dat je samen met je collega's een krachtig team wordt? Dit door doorzettingsvermogen, humor, gezelligheid en dat ene stapje meer te zetten. Ben jij een stabiele factor voor onze bewoners en cliënten, sta je stevig in je schoenen en weet je een gezellige sfeer te creëren? Lees dan gauw verder!

Over de locatie, Anreep 5a

Anreep 5a is een woonboerderij, gelegen in een rustige omgeving aan de rand van Assen. Op deze locatie wonen momenteel 13 cliënten. Over het algemeen wonen er cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. Bewoners hebben een duidelijke behoefte aan structuur en duidelijkheid. Dit betekent dat het dagprogramma leidend is en dat er sprake is van een goede naleving van de gemaakte afspraken. Indien de gemaakte afspraken niet goed worden nageleefd kan dit zorgen voor onrust en onzekerheid en dit kan zorgen voor moeilijk verstaanbaar gedrag. We bieden zowel groepsgerichte als individuele begeleiding aan, passend bij de bewoner.

Over het team

Het team bestaat uit persoonlijk begeleiders en begeleiders. De taken van een persoonlijk begeleider zijn onder andere het opstellen van een zorgplan voor de bewoners samen met de familie en de gedragsdeskundige; daarmee wordt de zorg voor de bewoner gecoördineerd. De taken van begeleiders kunnen zijn het ondersteunen van de persoonlijk begeleiders door bijvoorbeeld de bewoners te voorzien van spullen voor op het appartement of naar een (medische) afspraak te gaan.

Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je beweegt mee met de bewoner en zorgt dat de activiteiten van die dag passen bij zijn of haar behoeften. We werken met een door onszelf ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen Manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van de bewoners. Op deze manier draag jij bij aan het gewone leven van iedere bewoner.

Wij zoeken zowel begeleiders als persoonlijk begeleiders. Wat voorop staat is dat je evenwichtig en geduldig bent. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat te reflecteren en feedback te ontvangen. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. Uiteraard heb je een relevante opleiding afgerond op MBO 3 of 4 niveau.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Bij de functie van Begeleider maximaal €2853 per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Bij de functie van Persoonlijk begeleider maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur (FWG 40). Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor ook extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskosten regeling, een fiets regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider en Persoonlijk begeleider | Anreep 5a › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.