Begeleider EMB locaties Meppel

Jij ziet de kleine dingen en wil graag van toegevoegde waarde zijn. Jij maakt het verschil!

Begeleider EMB locaties Meppel (16 - 20 uur)

Je bent welkom op Argusvlinder 4 en Argusvlinder 11 waar bewoners met ernstig meervoudige beperkingen wonen. Bewoners zijn in grote mate afhankelijk van jou intensieve zorg en begeleiding en daar horen naast de ADL ook verschillende verpleegtechnische handelingen bij. Naast de verstandelijke beperking is er vaak ook sprake van autisme, epilepsie, visus beperking en lichamelijke beperkingen.

Samen met de collega’s binnen jouw team maak jij er keer op keer een mooie en waardevolle dag van!

We zoeken jou
Jij vind het belangrijk om bewoners, ouders en verwanten goed te leren kennen en ziet het als een uitdaging om betekenis te verlenen aan wat bewoners jou proberen te zeggen aangezien bewoners niet of nauwelijks met gesproken taal communiceren. Je bent alert op kleine signalen en regelmatig overleg je met collega’s, ouders en verwanten om je observaties te toetsen. Je blijft altijd naar mogelijkheden kijken!

Voor deze doelgroep is het belangrijk dat je breed inzetbaar bent en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je hebt een passende opleiding bijvoorbeeld SAW, MMZ, VIG of verpleegkunde. Wanneer je nog een opleiding volgt nodigen we je ook van harte uit om te reageren. Bij Vanboeijen zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen!

Als begeleider wordt je flexibel ingezet op zowel dag als avonddiensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast kan je ook ingezet worden op slaapdiensten.

Dit mag je verwachten

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,-bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding
  • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen.


Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link “solliciteren”. 
Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, recruiter,06-20278649

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.