Begeleider dagbesteding (flexpool) | Meppel

 “Ben jij degene die de dag met mij vanuit mijn huis wil beginnen en die mij tijdens de dagbesteding begeleid?
Op onze locaties in Meppel werken we intensief samen, waardoor twee werelden samen komen; wonen en dagbesteding. Je start de dag op met de bewoners en sluit daarnaast aan bij een  dagbesteding. Deze afwisseling maakt je dag gevarieerd en houdt jezelf ook in ontwikkeling.

Over de bewoner
Kun jij, samen met mij, zorgen voor een mooie dag? Sluit jij aan bij mijn behoeften en ga je samen met mij op ontdekking om mijn wereld te vergoten? Kijk jij naar mijn kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en help je mij om deze uit te bouwen of te ontwikkelen? Kan ik op jou bouwen, ben jij betrouwbaar en doe je dat stapje extra wat ik nodig heb om samen 100% te zijn?
Dát is wat ik nodig heb voor een betekenisvolle dagbesteding en een volwaardig en mooi leven.

Over jou, onze nieuwe collega
Jij bent creatief en professioneel. Je hebt kennis van zintuigelijke belevingsactiviteiten en kunt je inleven in de belevingswereld van de deelnemer. Je probeert aan te sluiten bij de behoefte van de cliënt en weet het contact te maken. Je geeft vertrouwen en vergroot de kwaliteit van leven. Naast deze eigenschappen kan jij een ontspannende sfeer neerzetten waardoor het werkplezier word vergroot. Naast deze begeleidingsvraag ben jij ook verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg die gevraagd wordt.


Verder heb JIJ…

  • Affiniteit met werk en dagbesteding en het enthousiasme om zowel op wonen en dagbesteding ingezet te worden;
  • Je communiceert helder en duidelijk;
  • Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • Een flexibele werkhouding.


Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Als flexer binnen Vanboeijen heb je de mogelijkheid om je eigen rooster te bepalen en op diverse groepen te werken. Te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past, maar ook jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid daar waar het gaat om het plannen van je eigen diensten, maar ook de rol die je hebt als flexer op een groep. Je bent onmisbaar!

  • We bieden jou een contract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • De vrijheid om jezelf in te schrijven op de openstaande diensten;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 of FWG 40;
  • Een pensioenregeling via het PFZW, collectieve zorgverzekering en vele trainingen / cursussen;
  • Onze locaties in Meppel zijn goed te bereizen vanuit Zwolle, Hardenberg, Coevorden en Hoogeveen.


We maken graag kennis met je
Enthousiast? Solliciteer via de knop "solliciteer" op Begeleider dagbesteding (flexpool) | Meppel › Vanboeijen, stuur een mail naar mirjam.bakker@vanboeijen.nl of bel / app naar 06 – 30 21 47 88.