Begeleider | Complexe Zorg | Assen

Voor Middenweg 20, Assen | Uren in overleg (24-36)

Heb jij een passie om te werken in de gehandicaptenzorg? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of moet jouw uitdaging nog beginnen? Sta jij je mannetje indien het er pittig aan toe gaat? En hou je daarnaast van gezelligheid en een grapje op zijn tijd? Dan zijn we opzoek naar jou! En raad ik je aan om gauw verder te lezen.

Over de locatie
In een mooi appartementencomplex aan de Middenweg 20 wonen 14 cliënten. Er is sprake van meervoudige zorgvragen op het gebied van (zeer) ernstige verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische stoornissen (autistische spectrum en angst stoornis) met daarnaast een lichamelijke aandoening. Er wordt gewerkt met een gestructureerd individueel dagprogramma, waarin veel herhalende activiteiten plaats vinden. Een betekenisvolle dag invulling staat centraal hierbij is ook de vrije tijd in meegenomen.

Omdat er een bredere zorgvraag is binnen de woning aan de middenweg 20 is er op locatie onderscheidt gemaakt tussen 2 afdelingen met een eigen gezellige en sfeervolle ingerichte woonkamer. Bij de ene afdeling is ondersteuning in de ADL een onderdeel van je werkzaamheden en op de andere afdeling ligt de nadruk op de begeleiding van complexe zorgvragen waarbij zowel 1 op 1 begeleiding als groepsbegeleiding wordt gegeven. Dit biedt de mogelijkheid om te kijken welke begeleidingsvorm het beste past bij jouw affiniteit en kwaliteit en geeft het mogelijkheden om jezelf breder te ontwikkelen.

Over de functie, wat ga je doen?
Je sluit aan op de behoefte van de bewoner. Dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Tijdens het ontwaken, tijdens het douchen en aankleden, het ontbijten maar ook tijdens de activiteiten in de dag die zorgvuldig zijn vastgelegd in zorgplannen. Samen koken of samen eten, een balletje gooien, een wandeling doen, de was klaar maken of een leuk programma op de televisie uitzoeken. Ook het einde van de dag vraagt om jouw ondersteuning. We werken met een door Vanboeijen ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen-manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze bewoners. Op deze manier draag jij bij aan het betekenisvolle dag invulling van iedere bewoner.

Over jou, onze nieuwe collega
Je doet dit werk vanuit professionaliteit en passie, dit voelen de bewoners en je collega's. De bewoners en cliënten staan bij Vanboeijen altijd centraal, het is belangrijk dat je deze visie deelt. Je laat je niet snel uit het veld slaan en weet een positieve draai te geven aan een lastige situatie. Je weet om te gaan met agressie. Je neemt nieuwe energie en positiviteit mee. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team en bent in voor een gezellig praatje en een grapje op zijn tijd.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal € 3.154,- per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling, Een fietsregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Voorkeur in het bezit van een relevante opleiding op MBO-3/4 of HBO niveau of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06-51593652) of Helga Kohl (06-29487804)

Of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.