Begeleider complexe zorg | Middenweg 16 n-y

Over de locatie

Op Middenweg 16 n-y wonen 13 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en een psychiatrisch beeld. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 30 en 75 jaar. De bewoners hebben in meer of mindere mate ondersteuning nodig in het vormgeven van hun dag. Die ondersteuning bieden we door heldere afspraken te maken. Structuur in de dagprogramma is daarom erg belangrijk. Ook wordt er gebruik gemaakt van picto's ter ondersteuning van de communicatie.

Er wordt op dit moment hard gebouwd aan een nieuwe locatie voor de bewoners van Middenweg 16 n-y. Voor hen wordt dit een fijne plek omdat deze nieuwbouw aan BBL-weg 6 beter aansluit bij hun wensen en behoeftes.

Over de functie, wat ga je doen?

Je sluit aan op de behoefte van de bewoner. Dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Tijdens het ontwaken, tijdens het douchen en aankleden, het ontbijten en ook tijdens de activiteiten in de dag die zorgvuldig zijn vastgelegd in zorgplannen. Samen koken of samen eten, een balletje gooien, een wandeling doen, de was klaar maken of een leuk programma op de televisie uitzoeken. Ook het einde van de dag vraagt om jouw ondersteuning. We werken met een door Vanboeijen ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen-Manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze bewoners. Op deze manier draag jij bij aan het betekenisvolle dag invulling van iedere bewoner.

Over jou, onze nieuwe collega

Je doet dit werk vanuit professionaliteit en passie, dit voelen de bewoners en je collega's. De bewoners en cliënten staan bij Vanboeijen altijd centraal, het is belangrijk dat je deze visie deelt. Je laat je niet snel uit het veld slaan en weet een positieve draai te geven aan een lastige situatie. Je weet om te gaan met agressie. Je neemt nieuwe energie en positiviteit mee. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team en bent in voor een gezellig praatje en een grapje op zijn tijd.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal € 3154 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Voorkeur in het bezit van een relevante opleiding op mbo 3,4 of hbo niveau.
  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider complexe zorg | Middenweg 16 n-y › Vanboeijen. Zodra je reageert word je sollicitatie per direct in behandeling genomen, je hoeft niet te wachten tot een sluitingsdatum!

Heb je vragen over de doelgroep of locatie? Neem dan contact op met Jolanda Hut (zorgmanager) via 06 28 41 52 10.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.