Begeleider Complexe Zorg | Geelbroek

Gezocht: iemand die wel van een uitdaging houdt! Ben jij diegene die een voorspelbare omgeving kan creëren? Kunnen bewoners op je bouwen? Vind jij het leuk om op een locatie te werken waar geen dag hetzelfde is? Vanwege de diversiteit in begeleiding en verzorging zoeken wij een begeleider die breed inzetbaar is en in staat is om te schakelen tussen verschillende hulpvragen.

Voor de locatie Geelbroek zijn we opzoek naar een begeleider dagbesteding en wonen.

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen

Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik heb naast een verstandelijke beperking, ook te maken met een persoonlijkheidsstoornis en ADHD. Dit vind ik best ingewikkeld, ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij structuur en rust in de dag, hier gedij ik het beste bij. In de chaos die ik soms voel en ervaar, ben jij voorspelbaar en consequent. Je neemt het me niet kwalijk dat ik op moeilijke dagen sneller boos ben, ik heb nog niet helemaal onder de knie hoe ik hiermee om kan gaan. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over de locatie

De locatie is prachtig gelegen in het buitengebied bij Hooghalen en grenzend aan het Nationaal Geelbroek wordt 24 uur per dag begeleiding gegeven bij het wonen, de betekenisvolle dagbesteding, vrije tijd en deelname aan maatschappelijke activiteiten. Activiteiten zijn onder andere groenvoorziening, houtbewerking, bosarbeid, maar ook activiteiten die gericht zijn op beleving zoals wandelen, creatieve activiteiten, muziek beleven en activiteiten die gericht zijn op het dagelijkse leven zoals schoonmaken en boodschappen doen. Er wordt ondersteuning geboden bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen en we koken dagelijks verse maaltijden met deels ingrediënten uit eigen tuin. De locatie ken drie woonafdelingen met centrale woonkamers en huiselijke appartementen en diverse dagbestedingsgroepen. Onze uitbreidingsplannen met nieuwe woon- en dagbestedingsplekken zijn in een ver gevorderd stadium.

Onze cliënten

Onze 18 bewoners (17 mannen en 1 vrouw) hebben een bewogen levensverhaal en -geschiedenis van onbegrepen gedrag. Allen hebben een verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en gedragsproblematiek. Het leven is voor hen daardoor vaak ingewikkeld, de individuele ondersteuningsbehoeften zijn verschillend. Werkend vanuit onvoorwaardelijke ondersteuning en de Vanboeijen-Manier hebben onze bewoners vele mooie stappen gemaakt. De individuele bewoner staat centraal, waarin we blijven kijken naar ieders mogelijkheden en behoeftes op dat moment. Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn kernbegrippen die voor onze bewoners belangrijk zijn: doe wat je zegt, zegt wat je doen en wees jezelf.

Over jou

Je bent een positief mens, bij jou is het glas altijd halfvol. Jouw positieve houding straal je uit naar je collegas en de bewoners. Je bent een evenwichtig persoon, geduldig, in staat te schakelen en goed in staat en je doet je werk met passie en inzet. Je bent een teamplayer. Samen met je collegas vorm je een mooi team waarmee je samen met de bewoners kunt aansluiten op de hun behoeftes. Je analyseert graag hoe de bewoners in elkaar steken en je herkent terugkomende patronen. Hierdoor kun je afwijkende situaties beoordelen en oplossen. Je hebt kennis van autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag. Hierdoor ken je het verhaal van de bewoners en kun je aansluiten bij hun behoeftes. Je bent daarmee een rots in de branding voor mensen met een complexe hulpvraag en ondersteuning. Je schrikt niet terug van lastige situaties Je hebt ideeën en initiatieven en je denkt graag mee aan de vragen die we ons zelf stellen. Wat vinden de bewoners belangrijk, wat zijn hun behoeftes en wensen? Waar dromen ze van? En hoe brengen we die dromen en wensen in kaart en hoe kunnen we er verantwoord invulling aangeven. Samen met je collegas en de bewoners werk je vanuit de Vanboeijen-Manier, onze eigen methodiek die gebaseerd is op onder andere Triple-C, actief aan Goed Leven Mooi Werk Met elkaar. Met jouw bijdrage komen we samen tot 100!

Naast jouw kwaliteiten als begeleider vragen we een afgeronde relevante opleiding op mbo 3, 4 of hbo niveau.

Wat bieden we jou

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. Wij gaan voor de langdurige relatie.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3432 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december de eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskostenvergoeding, de mogelijkheid cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een brede inzetbaarheid op de diverse afdelingen.
  • Onbetaalbare geluksmomenten in de samenwerking met en voor prachtige mensen.

Sollicitatieprocedure

Wij graag met je in gesprek! Stuur je CV en motiovatiebrief naar ons toe op Begeleider Complexe Zorg | Geelbroek › Vanboeijen. Zodra je reageert wordt je sollicitatie direct in behandeling genomen, je hoeft niet te wachten tot de sluitingsdatum. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters door te bellen of te whatsappen naar Helga Kohl (06 29 48 78 04) of door een mail te sturen aan: werving.selectie@vanboeijen.nl Heb je vragen over de locatie en de doelgroep, dan mag je ook contact opnemen met de zorgmanagers Monique Saija (06 22 12 74 21) of Mark Wibier (06 30 57 25 00).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.