Begeleider | Complexe zorg | Broekhuizen

 Aantal uur in overleg (16-24)

Vind jij het leuk om te pluizen waar bepaald gedrag vandaan komt? Houd jij ervan om een rots in de branding te zijn in het leven van mensen die hulp nodig hebben? Kan jij zien dat een mens meer is dan het gedrag wat hij of zij laat zien? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij Vanboeijen als begeleider op locatie Broekhuizen! 

Wat ga jij doen?

Op deze mooie locatie, een vrijstaande woonlocatie en dagbesteding met een grote tuin, wonen 14 bewoners met een licht tot ernstig verstandelijke beperking en uiteenlopende gedragsproblematiek. Als begeleider ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor alles rondom de bewoners in de dagelijkse gang van zaken. In alle tijden mag je je specifieke vragen stellen aan je collega, zorgmanager en gedragsdeskundige. Je staat er niet alleen voor!

Het is belangrijk dat je kan aansluiten op de behoefte van de bewoner(s), dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Tijdens het ontwaken, tijdens het douchen en aankleden, het ontbijten. Naast het begeleiden doe je ook leuke activiteiten met de bewoners. Samen koken of even wandelen? Dat kan! Jouw insteek is natuurlijk om de dag zo positief mogelijk met elkaar door te komen. In onze visie geloven wij in samen 100.

Wij zoeken collega's, in allerlei soorten en maten. Wat voorop staat is dat je evenwichtig en geduldig bent. Je hebt een open blik. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed reflecteren. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. Ook is het belangrijk dat je een goede teamspeler bent en dat je openstaat voor feedback. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. We werken met een door onszelf ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen manier. Als het bovenstaande je aanspreekt, dan zou het maar zo kunnen zijn dat wij elkaar binnenkort gaan treffen op deze locatie!

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je komt in een vast team te werken. Je wordt twee weken lang door je collega's ingewerkt op de bewoners die je gaat begeleiden. Daarnaast heb je ook een maatje, waarbij je al jouw vragen kunt stellen om je weg te vinden binnen onze mooie locatie en organisatie.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor ook extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Voorkeur in het bezit van een relevante opleiding op MBO-3/4 of HBO niveau.
  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).
  • En je nieuwsgierigheid en openheid.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Complexe zorg | Broekhuizen › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl.

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager van de locatie, Gürgün Budak (06 20 81 01 81).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.