Begeleider | BBL-weg 9 & 11 Assen

Aantal uur in overleg

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen

Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik heb naast een verstandelijke beperking, ook te maken met een persoonlijkheidsstoornis en ADHD. Dit vind ik best ingewikkeld, ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij structuur en rust in de dag, hier gedij ik het beste bij. In de chaos die ik soms voel en ervaar, ben jij voorspelbaar en consequent. Je neemt het me niet kwalijk dat ik op moeilijke dagen sneller boos ben, ik heb nog niet helemaal onder de knie hoe ik hiermee om kan gaan. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over JOU, onze nieuwe collega

Bij je collega's sta jij bekend als een positivo, bij jou is het glas halfvol. Deze positieve houding straal je uit en je neemt je collega's hierin mee. Je bent stabiel, betrouwbaar, zelfverzekerd en je hebt een gouden hart. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner of collega is en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een mooie doelgroep en prachtige bewoners? Die hebben wij.
 • Is betekenisvol werk doen en echt iets kunnen toevoegen helemaal jouw ding? Dan zit je bij ons goed.
 • Word je blij van een puzzel leggen en oplossingen vinden? Zeker kan dat.
 • Mooie dingen doen? Dat kan bij ons.
 • Een ander blij maken? Geen probleem.
 • Jezelf kunnen zijn? Altijd.

Over BBL-weg 9 & 11

De locatie bestaat uit twee kanten, nummer 9 en nummer 11. Beide kanten bestaan uit twee woonlagen met elk zes appartementen. In totaal wonen er op deze begeleidingsgroep 24 bewoners, met allen een zeer intensieve zorgvraag. De bewoners, variërend in de leeftijd van 18 tot 71 jaar, zijn licht tot matig verstandelijk beperkt. Naast deze verstandelijke beperking is er sprake van verschillende psychiatrische problematieken zoals PDD-NOS, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, hechtingsstoornissen, trauma's, ADHD en stemmingswisselingen. Een deel van de bewoners heeft dagbesteding buiten de locatie. Dit kan zijn op het terrein van Vanboeijen of extern. Voor de bewoners die dit niet aankunnen hebben we een dagbesteding vlak bij de locatie, waar onze bewoners naar toe kunnen.

Over de functie

Op deze woonlocatie ga je aan de slag met (jong) volwassenen met een intensieve begeleidingsvraag. Naast een verstandelijke beperking hebben de bewoners? complexe gedragsproblemen. Je kijkt vooral naar de competenties en mogelijkheden van de bewoners. Naast het bieden van begeleiding, zorg je er samen met de bewoners voor dat de woongroep goed functioneert en doe je soms huishoudelijke werkzaamheden. Je hebt regelmatig contact met ouders/verwanten, collega's van de locatie en andere betrokkenen zoals de medische dienst, AVG arts of de gedragskundige. Je neemt deel aan diverse overleggen en zorgt voor een goede overdracht van informatie.

Wat neem je verder mee?

 • Je bent in het bezit van een relevante diploma op mbo 3, 4 of hbo niveau;
 • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bezit over de vaardigheid om één-op-één begeleiding te kunnen bieden.

Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een vast contract, want we gaan voor die langdurige relatie!
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2437 en maximaal €3432 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
 • Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren op Begeleider | BBL-weg 9 & 11 Assen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van de zorgmanagers: Riëtte Robaard via 06-11285939 of Jeffrey Mayer via 06-5304649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.