Begeleider | BBL-weg 9-11

Over mij, bewoner bij Vanboeijen

Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik heb naast een verstandelijke beperking, ook te maken met een persoonlijkheidsstoornis en ADHD. Dit vind ik best ingewikkeld, ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij structuur en rust in de dag, hier gedij ik het beste bij. In de chaos die ik soms voel en ervaar, ben jij voorspelbaar en consequent. Je neemt het me niet kwalijk dat ik op moeilijke dagen sneller boos ben, ik heb nog niet helemaal onder de knie hoe ik hiermee om kan gaan. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over jou, onze nieuwe collega

Bij je collega’s sta jij bekend als een positivo, bij jou is het glas halfvol. Deze positieve houding straal je uit en je neemt je collega’s hierin mee. Je bent stabiel, betrouwbaar, zelfverzekerd en je hebt een gouden hart. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner of collega is en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Wij hebben een fantastische doelgroep en bewoners die echt iets moois te bieden hebben.
 • Als betekenisvol werk en het daadwerkelijk toevoegen van waarde jou aanspreekt, ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Bij ons kun je nieuwe uitdagingen aan gaan.
 • Als het leggen van puzzels en het vinden van oplossingen bij jou past, dan zit je bij ons goed.
 • Een gezellig en hecht team, die voor de ander klaarstaat.

Over de locatie

De locatie aan de BBL-weg heeft twee afdelingen, nummer 9 en nummer 11, die elk bestaan uit twee verdiepingen met in totaal zes appartementen per afdeling. Op deze begeleidingsgroep vinden 24 bewoners een thuis, allen met een zeer complexe zorgbehoefte.De bewoners, in de leeftijd van 18 tot 71 jaar, vertonen een lichte tot matige verstandelijke beperking. Naast deze verstandelijke beperking is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Een aantal bewoners neemt deel aan dagbesteding buiten de locatie, zowel op het terrein van Vanboeijen als extern. Voor degenen die deze stap niet kunnen zetten, is er dagbesteding in de directe nabijheid van de accommodatie, waar onze bewoners kunnen deelnemen.

Over de functie

Op deze woonlocatie werk je met (jong) volwassenen die een intensieve begeleidingsbehoefte hebben. Naast een verstandelijke beperking hebben de bewoners te maken met complexe gedragsproblemen.

Je richt je voornamelijk op het ontdekken van de competenties en mogelijkheden van de bewoners. Naast het verstrekken van begeleiding, draag je samen met de bewoners zorg voor een effectieve werking van de woongroep en verricht je zo nu en dan huishoudelijke taken.

Je onderhoudt regelmatig contact met ouders/verwanten, collega’s van de locatie en andere betrokkenen, zoals de medische dienst, AVG-arts of de gedragskundige. Je neemt actief deel aan diverse overleggen en waarborgt een goede overdracht van informatie.

Wat neem je verder mee?

Naast een flinke dosis humor en het vermogen tot relativeren ben je:

 • In het bezit van een relevante diploma op mbo 3, 4 of hbo niveau.
 • Heb je affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een vast contract, want we gaan voor die langdurige relatie! - Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3535,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40).
 • Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteren'

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met de zorgmanager: Jeffrey Mayer via 06-15304649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.