Begeleider B Zorg | Meppel

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Communiceren doe ik op mijn manier. Omdat het niet altijd gaat zoals ik wil kan ik dat niet goed duidelijk maken. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mij ontwikkelen. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over JOU, onze nieuwe collega
Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. De bewoner is samen met jou 100%. Dat betekent dat je de ene dag meer ondersteuning moet bieden dan de andere. Wat een bewoner kan is altijd het uitgangspunt. Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega’s waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Over Argusvlinder 6B in Meppel
Je bent welkom op de Argusvlinder 6B. Hier wonen wonen 8 clienten. Alle bewoners hebben een eigen appartement en 2 gezamelijke woonkamers waar de cliënten veel gebruik van maken. Onze woning is echt thuis en geeft ook een warm en gezellige sfeer. Onze bewoners houden van activiteiten zowel binnenshuis en buitenshuis. We maken elke avond even tijd om te wandelen. Onze bewoners hebben uiteenlopende verstandelijke beperkingen waaronder NHA, Down syndroom. De leeftijd ligt tussen de 18 en 59 jaar. De begeleidingsvragen lopen uiteen van totale overnamen ADL tot aan het begeleiden van hun programma.

Over DE FUNCTIE
Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Samen met de collega’s binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega’s. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Geen dag is hetzelfde!

Verder heb JIJ…

  • een relevante zorgopleiding op minimaal MBO-3 niveau;
  • affiniteit met autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en verzorging;
  • een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden daar om vragen;
  • een duidelijke manier van communiceren met alle betrokken partijen (bewoners en cliënten, collega’s, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen).

Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35 );
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer’ op Begeleider B Zorg | Meppel › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Thérèse de Wit (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om te kunnen werken bij Vanboeijen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).