Begeleider B Middenweg 20 g_p

Begeleider B| 20 - 32 uur

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”

Over de locatie
Op deze groep wonen 9 cliënten. Er is sprake van meervoudige zorgvragen op het gebied van (zeer) ernstige verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische stoornissen (autistische spectrum-, angst- en bipolaire stoornis) met daarnaast soms een zintuiglijke beperking en/of lichamelijke aandoening. Er wordt gewerkt met een gestructureerd individueel dagprogramma gebaseerd op de 5 W’s, waarin veel herhalende activiteiten plaats vinden; ook de vrije tijd is hierin meegenomen.

De groep is in september 2014 verhuisd naar een compleet nieuwe woning. De appartementen en woonkamers doen huiselijk en gezellig aan, en daarbij is rekening gehouden met de beperkingen van de bewoners. Vanuit de basis hebben alle cliënten behoefte aan een individuele intensieve begeleiding. Er is geleerd een aantal momenten gezamenlijk in een ruimte door te brengen maar dit levert vaak veel prikkels en frustratie op. De cliënten hebben allen een permanent “lijntje” met de begeleider nodig om basisveiligheid te ervaren (nabijheid).

Over jou
Je doet dit werk vanuit liefde en passie, dit voelen de bewoners en je collega’s. De cliënt staat bij Vanboeijen altijd centraal, het is belangrijk dat je deze visie deelt. Je laat je niet snel uit het veld slaan en weet een positieve draai te geven aan een lastige situatie. Je straalt energie en positiviteit uit en draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team.

Naast een krachtige en stabiele persoonlijkheid vragen we ook een relevante MBO-4 of HBO diploma, enige ervaring met deze complexe doelgroep en ben je in staat om zelfstandig te werken.

Dit bieden wij

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1998 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 40)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link “solliciteren”.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.