Begeleider B Intensieve zorg | Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen

Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik heb naast een verstandelijke beperking, ook te maken met een persoonlijkheidsstoornis en ADHD. Dit vind ik best ingewikkeld, ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij structuur en rust in de dag, hier gedij ik het beste bij. In de chaos die ik soms voel en ervaar, ben jij voorspelbaar en consequent. Je neemt het me niet kwalijk dat ik op moeilijke dagen sneller boos ben, ik heb nog niet helemaal onder de knie hoe ik hiermee om kan gaan. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?
   

Over JOU, onze nieuwe collega

Bij je collega’s sta jij bekend als een positivo, bij jou is het glas halfvol. Deze positieve houding straal je uit en je neemt je collega’s hierin mee. Je bent stabiel, betrouwbaar, zelfverzekerd en je hebt een gouden hart. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

Over BBL-weg 9 & 11 (locatie)

De locatie bestaat uit twee kanten, nummer 9 en nummer 11. Beide kanten bestaan uit twee woonlagen met elk zes appartementen. In totaal wonen er op deze begeleidingsgroep 24 bewoners, met allen een zeer intensieve zorgvraag. De bewoners, variërend in de leeftijd van 16 tot 71 jaar, zijn licht tot matig verstandelijk beperkt. Naast deze verstandelijke beperking is er sprake van verschillende psychiatrische problematieken zoals PDD-NOS, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, hechtingsstoornissen, trauma’s, ADHD en stemmingswisselingen. Een deel van de bewoners heeft dagbesteding buiten de locatie, voor de anderen wordt er dagbesteding vanuit de woning aangeboden.


Over DE FUNCTIE

Op deze woonlocatie ga je aan de slag met (jong) volwassenen met een intensieve begeleidingsvraag. Naast een verstandelijke beperking hebben de bewoners  complexe gedragsproblemen. Je kijkt vooral naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt. Naast het bieden van begeleiding, zorg je er samen met de bewoners voor dat de woongroep goed functioneert en doe je soms huishoudelijke werkzaamheden. Je hebt regelmatig contact met ouders/verwanten, collega’s van de locatie en andere betrokkenen zoals de medische dienst, AVG arts of de gedragskundige. Je neemt deel aan diverse overleggen en zorgt voor een goede overdracht van informatie.

Verder heb JIJ…

 • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op MBO 3/4 of HBO niveau;
 • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bent analytisch sterk en je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen;
 • Je hebt een flexibele werkhouding, dus je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen;
 • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega’s, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen);
 • Je bezit over de vaardigheid om één-op-één begeleiding te kunnen bieden.


Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025 en maximaal €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer’ op Begeleider B Intensieve zorg | Assen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Jos van Garderen (Zorgmanager) via 06 - 21342785.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.