Begeleider | Asserwijk

Over de locatie

De locatie Asserwijk is een woonboerderij in de wijk Kloosterveen. Op deze locatie wonen 11 bewoners met uiteenlopende zorgvragen (ZZP6 en ZZP7). De leeftijden variëren in de 20 en in de 70 jaar, kortom een locatie met een leuke diversiteit aan bewoners en hulpvragen, nooit saai dus!

Vaak is er sprake van bijkomende problematiek zoals bijvoorbeeld autisme, waarnaast de groepssamenstelling bestaat uit ouder wordende bewoners, jong volwassenen (LVB) en tevens wat complexe zorg. Er is ondersteuning en nabijheid nodig bij de ADL, daarnaast hebben de bewoners een grote mate van zelfredzaamheid. Er is veel te beleven! Enerzijds de uitdaging van het LVB, anderzijds de individuele ondersteuningsbehoefte i.c.m. meerzorg vraagt dat de (persoonlijk) begeleiders geregeld moeten kunnen schakelen tussen de behoeften van de bewoners en de hulpvraag.

Over de functie, wat ga je doen?

Als begeleider draag jij bij aan de invulling van het gewone leven van de bewoners. Jij draagt bij aan de zorg en de wensen en behoefte van de bewoner. Jij staat hierin stevig in je schoenen want je wordt af en toe echt wel even uitgedaagd. Gelukkig ben jij niet voor één gat te vangen en weet jij juist in dit soort situaties goed in positie te blijven. Als team werk je samen om de zorg optimaal aan te bieden. Op verschillende manieren zaken benaderen is voor jou de uitdaging. Je vindt het leuk om te verbinden en de relaties aan te gaan met verwanten en andere disciplines om op die manier de zorgbehoefte van de bewoner zo goed mogelijk in te richten. Binnen Vanboeijen werken wij actief met Triple-C en Werken in de driehoek.

Over jou, onze nieuwe collega

De term stevig in je schoenen staan is wellicht bekend, maar wat houdt dat dan in? De bewoners van de Asserwijk hebben behoefte aan duidelijkheid. In jouw rol ben je onvoorwaardelijk ondersteunend aan de bewoners. Daarbij horen naast de zorginhoudelijke begeleiding en taken, ook de huishouding, het bereiden van maaltijden en er iedere dag met elkaar weer een feestje van te maken. Soms is dat feestje maken wat ingewikkeld en zien we toch spanningen of gedrag. Ook dan ben jij er voor de bewoners en bouwen we samen aan de relatie en het vertrouwen. Samen 100%, dat is waar we voor gaan! Samen 100% is tevens onze gedeelde kracht. Jij kunt dit niet alleen en hebt een team zorgprofessionals om je heen. Daarnaast is de zorgmanager en gedragsdeskundige betrokken bij de locatie ook onvoorwaardelijk ondersteunend om daar waar nodig mee te denken, te organiseren en in gezamenlijkheid het doel te bereiken. Als begeleider werk je onregelmatige diensten. Zowel vroege-, late- als slaapdiensten komen voor. Uiteraard heb je een passende opleiding afgerond op mbo 3, 4 of hbo niveau.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een Mooi Leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt een contract van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van persoonlijk begeleider.
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3198,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Asserwijk › Vanboeijen. Zodra je reageert word je sollicitatie per direct in behandeling genomen, je hoeft niet te wachten tot een sluitingsdatum!

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Petra Durenkamp, zorgmanager, door te bellen of WhatsAppen naar 06-53222569.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.