Begeleider | Argusvlinder 6B Meppel

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
Communiceren doe ik op mijn manier. Omdat het niet altijd gaat zoals ik wil kan ik dat niet goed duidelijk maken. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mij ontwikkelen. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over de locatie
Je bent welkom op de Argusvlinder 6B. Hier wonen 8 cliënten. Alle bewoners hebben een eigen appartement en 2 gezamenlijke woonkamers waar de cliënten veel gebruik van maken. Onze woning is echt thuis en geeft ook een warme en gezellige sfeer. De bewoners houden van activiteiten zowel binnenshuis en buitenshuis. We maken elke avond even tijd om te wandelen. De bewoners hebben uiteenlopende verstandelijke beperkingen waaronder NHA en Down syndroom. De leeftijd ligt tussen de 18 en 59 jaar. De begeleidingsvragen lopen uiteen van totale overname van ADL tot aan het begeleiden van hun programma.
In verband met uitbereiding zijn we opzoek naar 2 begeleiders die affiniteit hebben met gedragsproblematiek.

Over de functie, wat ga je doen?
Als ervaren begeleider zorg je samen met het team en de bewoners voor een mooie dag. Dit gaat niet altijd vanzelf; jouw sensitieve vermogen en creativiteit zijn hierbij hard nodig. Je beweegt mee met de bewoner en zorgt dat de activiteiten van die dag passend zijn bij zijn/ haar behoeften. We begeleiden de bewoners middels de Vanboeijen manier. Een set van richtlijnen en methoden (o.a. Triple-C en driehoekskunde) die alle professionals helpt om goede zorg uit te voeren. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Je bent goed in het lezen van de bewoner door kleine signalen op te pikken en kan dit vertalen naar wat er nodig is.

Over jou, onze nieuwe collega
Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. De bewoner is samen met jou 100%. Dat betekent dat je de ene dag meer ondersteuning moet bieden dan de andere. Wat een bewoner kan is altijd het uitgangspunt. Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een Mooi Leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3009 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitekering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • In het bezit van een relevante diploma op MBO-3/4 of HBO niveau.
  • Je hebt affiniteit met autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en verzorging.
  • Een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden daar om vragen.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Argusvlinder 6B Meppel › Vanboeijen. Eerst nog wat algemene vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar:
Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Overige specifieke inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Michiel Stuker (Zorgmanager), door te bellen of WhatsAppen naar 06 23 21 47 70.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.