Begeleider – Ouderen met een beperking | Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Ik zoek een ervaren zorgzame begeleider, voor mij een stabiele factor. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mijn dag goed doorkomen. Ik vind het soms erg lastig en weet dan niet hoe ik dat duidelijk moet maken. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over JOU, onze nieuwe collega
Binnen het team ga je snel aan de slag om iedereen te leren kennen. Zo raak je goed ingespeeld op elkaar. Je bent sensitief en vangt bij de bewoners snel verbale en non-verbale signalen op. Je bent een zorgzaam type en kent je eigen grenzen goed. Je bent van nature nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de behoefte van de bewoners. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt ervan met elkaar de zaken goed door te spreken. Het is voor jou van zelfsprekend dat je in beeld bent bij de bewoners, met daarbij een gepaste professionele afstand. Sommige bewoners hebben een intensievere begeleidingsvraag. Het is voor jou een interessante uitdaging om daar bij aan te sluiten.

Over de LOCATIE,  Middenweg 1
Je bent welkom op Middenweg 1 in Assen hier ondersteun, begeleid en verzorg je de ouder wordende bewoner waar hij of zij dit nodig heeft. Voor het merendeel van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan dit goed vertalen naar wat er nodig is. Voor deze locatie ben je vooral gericht op de medische en verpleegkundige handelingen.

Over DE FUNCTIE
Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je ervaring hebt met verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V met meerdere jaren werkervaring in de gevraagde functie. Het diensten patroon varieert qua tijden. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij actief met Triple-C en Werken in de driehoek. Als nieuwe medewerker kun je meedoen aan de geplande scholingen.

Verder heb JIJ…

 • Een relevante zorg opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
 • Een groot inlevingsvermogen;
 • Affiniteit met autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en verzorging;
 • een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan op de omstandigheden;
 • Het vermogen om mensen mee te krijgen;
 • Humor, relativering, inlevingsvermogen en snel kunnen schakelen;
 • Een duidelijke manier van communiceren met alle betrokkenen (bewoners en cliënten, collega’s, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen);


Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou direct een vast dienstverband;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35 );
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer’ op Begeleider – Ouderen met een beperking | Assen › Vanboeijen doe dit voor 26 november 2021. Zodra je reageert word je sollicitatie per direct in behandeling genomen, je hoeft niet te wachten tot de sluitingsdatum!

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Thérèse de Wit, door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 20278649. 

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Als je bij Vanboeijen wilt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren.