AIOS | Arts voor Verstandelijk Gehandicapten

Word jij onze nieuwe dokter?
Ben jij creatief, houd je van puzzelen, afwisseling en contact met mensen? Dan is de opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten iets voor jou!


Over DE FUNCTIE
 
Als je kiest voor de loopbaan als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG), kies je voor een divers en specialistisch vak dat volop in ontwikkeling is. Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, samenwerken, geduld, creativiteit en methodisch denken zijn belangrijke aspecten in het dagelijkse werk van een AVG. Ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is een pré. In optimale samenwerking lever jij (aanvullend en in samenwerking met de huisarts) medisch specialistische zorg. Onderzoeken, diagnosticeren en signaleren bij cliënten met een verstandelijke beperking en een complex (samengestelde) zorgvraag vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Over DE MEDISCHE DIENST bij Vanboeijen
Binnen Vanboeijen wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens jouw opleiding ga jij werken binnen de medische dienst, onderdeel van Advies Behandeling en Consult (ABC). In totaal werken wij met 70 collega’s samen in een informele sfeer waarbij je samenwerkt in een multidisciplinair team samen met verpleegkundigen, huisartsen, DA, diverse paramedici etc. Wij zijn volop in ontwikkeling en groeiend.

Over JOU
Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en draagt graag je steentje bij aan het leven van een ander. Jij kan het verschil maken in de behandeling van onze bewoners in een rol die er echt toe doet. Je houdt ervan om samen te werken en te sparren met teamgenoten. Je bent zorgvuldig en grondig en geeft niet snel op. Je kunt goed je positie innemen en vindt het fijn om mensen gedegen te adviseren. Uiteraard houd jij alle ontwikkelingen van jouw vakgebied nauwgezet in de gaten. Omdat je ook nieuwsgierig bent naar de omliggende disciplines krijg jij er energie van om integraal te werken.

Verder heb JIJ…

 • Afgeronde opleiding Geneeskunde; Je bent BIG-geregistreerd.
 • Ervaring en/of affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek
 • Een positieve grondhouding
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Enthousiast en vernieuwings-, ontwikkelings- en samenwerkingsgericht;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Ook niet onbelangrijk!

 • Toelating tot de opleiding SBOH te Rotterdam is een vereiste;
 • Je krijgt een contract inclusief opleidingstraject met uitzicht op vast dienstverband;
 • De opleiding start jaarlijks op 1 februari; De maanden voordat de opleiding begint kun je binnen de medische dienst meewerken voordat de studie start.
 • Alle mogelijkheid en een groot aanbod in opleidingen, cursussen en e-learnings via GOODHABITZ;
 • Je treedt voor de duur van de opleiding in dienst bij de SBOH. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO SBOH (www.sboh.nl).
 • Uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken voordelige uitruilregelingen voor reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop of telefoon een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link "solliciteer" op AIOS | Arts voor Verstandelijk Gehandicapten › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Dieuwerke Dijk, net afgestudeerd als AVG staat je graag te woord via Dieuwerke.Dijk@vanboeijen.nl

Een dagdeel meelopen behoord ook tot de mogelijkheden. Of neem contact op met Rinske van der Schuit (Manager Medische dienst, tandheelkunde en externe poli) door te bellen naar 06-13194779 of via de mail aan Rinske.vanderschuit@vanboeijen.nl

Als je bij Vanboeijen wilt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren.