Adviseur HRM Werkbedrijf

Adviseur HRM, UWV Werkbedrijf, meerdere locaties/rayons

Wij zoeken een fulltime versterking (38 uur) die twee rayons wil combineren of, gezien de geografische ligging van de werkgebieden, twee parttimers die elk één rayon van HRM advies gaan voorzien.

Arbeidsbeperking of Wajong?

Dat is geen enkel probleem. Wij gaan met jou onderzoeken hoe wij de werkomstandigheden kunnen laten aansluiten bij wat jij nodig hebt. Aarzel daarom niet en solliciteer.

Wat ga je doen als HRM Adviseur?

In deze uitdagende en veelzijdige rol als HRM adviseur bij het UWV Werkbedrijf adviseer en ondersteun je het rayonmanagement bij de implementatie, toepassing en uitvoering van het HR beleid. Je bent een prettige, kritische gesprekspartner en overziet wat er gebeurt op onze vestigingen. Je gaat aan de slag in rayon Groningen-Drenthe (locaties Groningen en Emmen) en/of rayon Achterhoek-Twente locaties (Doetinchem en Enschede).

Als HRM adviseur signaleer je ontwikkelingen, knelpunten en draag je (gevraagd en ongevraagd) oplossingen aan. Jij vertaalt de strategische koers, thema’s en ontwikkelingen binnen het UWV Werkbedrijf en het rayon naar de juiste personele aanpak. Jij bent een stevig en deskundig sparringpartner voor het operationeel management op HRM gebied. Daarbij ondersteun je het Rayon MT.

Je werkt voor het rayonmanagement, maar houdt in je objectieve en onafhankelijke advisering rekening met de belangen van de medewerkers. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante partijen en diverse HR collega’s elders binnen UWV, bijvoorbeeld HRM concern. Bij HRM concern zijn een aantal producten en diensten van HRM centraal belegd, waaronder arbeidsgerechtelijke vraagstukken, recruitment, duurzame inzetbaarheid etc.

Taken en werkzaamheden:

-      Je adviseert het management m.b.t de implementatie en uitvoering van het HRM beleid en gebruik van het HRM instrumentarium.

-      Met regelmaat neem je deel aan landelijke overleggen dan wel projecten voor een uniform HR beleid in de organisatie.

-      Je bent nauw betrokken met de ontwikkelingen in het rayon.

In wat voor team kom je terecht?

Je komt in een dynamische en uitdagende werkomgeving terecht. Je bouwt, samen met een collega HR Businesspartner, mee aan de verdere ontwikkeling van het Werkbedrijf en aan de transitie van HRM. In het rayon werk je nauw samen met de Rayonmanager, de Businesscontroller en het Managementteam. Daarnaast vorm je samen met je collega HRM adviseurs van de andere rayons een separaat HRM advies team onder de manager HRM.

Wat breng jij mee?

Het werken in een veranderende en dynamische omgeving kent geen geheimen voor je. Je weet prioriteiten te stellen en daarnaar te handelen. Je kunt snel schakelen en neemt eigenaarschap in je positionering bij het Rayonmanagement. Je bent proactief, servicegericht en je kan  goed samenwerken en verbinden. Hierbij neem je initiatief tot verbetering.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervering mee:

-      HBO werk- denkniveau, bij voorkeur heb je een studie afgerond in HRM of Bedrijfskunde.

-      Wij denken dat je succesvol in deze rol kunt zijn als je minimaal 3-5 jaar aan ervaring meeneemt.

-      Je bent in staat om zelfstanding zaken op te pakken en af te werken.

-      Je bent een stevige gesprekspartner en hebt impact op een positieve manier.

-      Je toont adviesvaardigheden die nodig zijn voor het uitbrengen van adviezen aan management en opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Het Werkbedrijf is één van de vijf divisies van UWV die zich onder andere bezighoudt met publieke arbeidsmiddelding, re-integratie, ontslag- en werkvergunningen. Dit doen we samen met Gemeenten, Werkgevers en uitzendbureaus.

Het Werkbedrijf groeit naar een professionele organisatie waarin de medewerkers de ruimte krijgen en nemen om hun kwaliteiten in te zetten en zich verder te ontwikkelen. Hierbij staat een dienstverlenende houding centraal, waarin wordt samengewerkt en waarin men open staat voor leren van elkaar.

Wat bieden wij?

Je komt in een politiek dynamische en professionele werkomgeving waarin voor de HRM adviseur volop uitdaging ligt. Bij UWV is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je ambities. We bieden je mogelijkheden en kansen om te kunnen groeien in je functie.

Daarnaast

-      Een dynamische en uitdagende werkomgeving;

-      Een salaris tussen de € 3.422,57 en € 4.739,63 bruto per maand (o.b.v. een fulltime werkweek = 38 uur werk week);

-      Een laptop en telefoon van de zaak;

-      Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;

-      Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO UWV

Interesse?

Kom jij UWV Werkbedrijf graag versterken als Adviseur HRM? Dan ontvangen wij graag vóór 1 december 2022 je motivatie en CV, gericht aan Monique Genevace, manager HRM Werkbedrijf, via de sollicitatielink! De selectiegesprekken zullen in de week van 12 december plaatsvinden.  

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Nicolle Cuijpers, Adviseur HRM, via 06-52 85 69 78 of nicolle.cuijpers@uwv.nl. Of met Yvonne Albitrouw, Adviseur HRM, via 06- 52 05 04 20 of yvonne.albitrouw@uwv.nl.

Het raadplegen van openbare digitale bronnen kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor deze functie is het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van toepassing. Tijdens de selectieprocedure ontvang je meer informatie over de aanvraag hiervan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.