Medewerker Personeelszaken en administratie

In deze functie ben jij voor zowel collega’s als externe samenwerkingspartners het aanspreekpunt voor personele aangelegenheden. Ben jij een “regelaar”, kun je goed plannen en organiseren, goed met mensen overweg en werk je nauwkeurig? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een personenvervoerbedrijf, een familiebedrijf met 185 medewerkers en 140 voertuigen. Jouw rol in het team is om er voor te zorgen dat alle voorkomende zaken op personeelsgebied de juiste opvolging krijgen zodat de operationele prestaties zo weinig mogelijk hinder hiervan ondervinden. Je kunt hierbij denken aan de administratie van ziekte en bewaking van re-integratie, het bijhouden van de personeelsadministratie en (ondersteuning van) werving en selectie. Ook verzorg je werkzaamheden rondom in-, en uitstroom en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers zijn voorzien van alle voor hun werkzaamheden belangrijke documenten. Je handelt dus dagelijks een groot aantal telefoontjes en e-mails af. De werkzaamheden zijn erg divers en voer je uit in samenspraak met de directie.

Wat breng je mee?

Je werkt nauwkeurig en laat niets aan het toeval over. Uit plannen en organiseren haal je veel voldoening. Je bent sociaal, enthousiast, kunt prioriteiten stellen en handelt vanuit integriteit. Daarnaast is het volgende van toepassing op jou:

  • MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur affiniteit met personenvervoer;
  • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • een doorpakker in combinatie met een flexibele instelling;
  • vriendelijk, behulpzaam, geordend, oplossingsgericht en pro-actief;
  • 24-28 uur per week beschikbaar.

Wat kun je verwachten?

Een veelzijdige en zeer afwisselende functie in een enthousiast team waarbij geen dag hetzelfde verloopt. Wij zijn een gedegen familiebedrijf welke er naar streeft haar reizigers, iedere dag weer (7 dagen per week, 24 uur per dag) een betrouwbare dienst te verlenen. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel. Na een interne opleiding ga je aan de slag. Salariëring in overeenstemming met de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring (CAO Zorgvervoer en Taxi).

Heb je interesse?

Wil jij graag onze nieuwe collega worden? Dan vragen wij je om een sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je CV mee te sturen. Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan.

Nadat je jouw gegevens aan ons hebt gestuurd hebt, krijg je een bevestiging van ontvangst

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren