Scrum Master

Voor onze multidisciplinaire Scrum teams Verzekeren zoeken wij een

Scrum Master
Voor 32 uur per week | Hoofdstandplaats Den Haag en incidenteel HoogeveenWat ga je doen?
Als Scrum Master binnen Unigarant zorg je ervoor dat de organisatie wendbaarder en meer klantgedreven gaat werken. Je helpt twee van onze ervaren Scrum teams met het faciliteren en coördineren van Scrum events; zoals de daily stand-up, refinement, sprint planning en sprint reviews. Je coacht, faciliteert en werkt nauw samen met Product Owners om de productvisie te realiseren en helpt Unigarant elke dag een beetje meer agile te maken.

Je geeft graag trainingen en workshops om teams nóg efficiënter te laten samenwerken. Je vindt het verder interessant en boeiend om strategische events, zoals een QBR, te organiseren en te faciliteren.

Je hoofdstandplaats is Den Haag maar je werkt graag samen met collega Scrum masters en agile coaches in Hoogeveen. Je draagt bij aan het Scrum Master chapter en leert van collega’s (intervisie sessies, ervaring uitwisselen). Zelf krijg je een agile coach als mentor om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.


Wat breng je daarvoor mee?
Je hebt ervaring met het coachen op gedragsverandering en kan verschillende coaching vormen (zowel op persoonlijk- als op teamniveau) toepassen. Je bent in staat om van een groep individuen een team te maken en kunt anderen meenemen in een veranderende omgeving. Je houdt actief de relevante ontwikkelingen op het gebied van Agile methodieken en toepassingen bij. Herken jij je in deze beschrijving, dan nodigen wij jou van harte uit te reageren.

 • Minimaal hbo-diploma
 • Minimaal PSMI gecertificeerd
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als Scrum Master
 • Communicatief zeer vaardig
 • Jij begrijpt wat teams nodig hebben in hun ontwikkeling naar een agile mindset
 • Je vindt het leuk om collega's zowel op persoonlijk als vakkundig vlak te laten groeien
 • For this position an excellent command of the Dutch language is required.

Samenwerken past jou als een op maat gemaakt kostuum en in het team vind jij dan ook snel jouw plek. Met jouw positieve en energieke instelling ga jij problemen te lijf als uitdagingen. Veranderingen zijn voor jou een feestje, hoe meer hoe beter!


Onze arbeidsvoorwaarden
Bij Unigarant weten we hoe belangrijk het is om hard te werken en tegelijkertijd te kunnen ontspannen en lachen. We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor jou en jouw werkomgeving. En als verzekeringsbedrijf bieden we natuurlijk uitstekende voorwaarden, zoals:

 • Een marktconform salaris;
 • Een dertiende maand én de keuze tussen extra salaris of verlof;
 • ANWB-lidmaatschap en Wegenwachtabonnement voor je auto of je fiets;
 • Mogelijkheid tot scholing en opleiding;
 • Maar liefst 31,5 verlofdagen;
 • Een hybride werkomgeving, waarbij je 40% op kantoor werkt, 40% thuis en 20% ergens anders (bijvoorbeeld in een café of bij een collega);
 • Diverse collectiviteiten waaraan je kunt deelnemen met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB-producten en -diensten;
 • Een uitstekende pensioenregeling.

Bij Unigarant zorgen we ervoor dat je je op je gemakt voelt en kunt genieten van de voordelen die we te bieden hebben.

Werken bij Unigarant
Welkom bij Unigarant, het verzekeringsbedrijf van de ANWB! Hier bij Unigarant gebruiken we onze eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen om praktische proberen van onze klanten op te lossen. Als Scrum Master heb jjj de kans om deel uit te maken van het multidisciplinaire team ANWB verzekeren en zul je regelmatig bij ANWB in Den Haag werken, waar het grootste deel van de teams gevestigd zijn. Misschien ken je ons als van onze Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering. Bij ons kun je groeien en jezelf ontwikkelen in een inspirerende omgeving. Je hoofdstandplaats is Den Haag, maar zult ook een aantal dagen in Hoogeveen doorbrengen.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor, maar ook onze bedrijfscultuur. We werken op een informele manier met elkaar samen, zijn no-nonsense, hulpvaardig, gedreven en bieden ruimte voor originaliteit van ieder persoon. We organiseren geregeld leuke activiteiten naast het werk, zoals een (online) pubquiz, bingo, abseilen en ons jaarlijkse kerstfeest als hoogtepunt waarin we met het hele bedrijf knallend het jaar afsluiten.


Herken je je jezelf?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV via onze sollicitatiepagina. Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:

Ids Pultrum, Product Owner ANWB Verzekeren, 06 46 74 59 01. Meer weten over de procedure? Neem dan contact op met:recruitment@unigarant.nl

Acquisitie op basis van deze vacature stellen wij niet op prijs. Voor deze functie zijn wij niet op zoek naar invulling op zzp of interim basis.