Schadedeskundige Woon

De missie van het Team Expertise & Schadeherstel is om de afdeling Schade te helpen om de beste claimverwerkers te zijn en te blijven. Een zo efficiënt mogelijk expertise- en herstelproces beïnvloedt de kwaliteit voor de interne en externe klant. Ons succes is het resultaat van ons streven om rechtvaardig schades vast te stellen en/of te herstellen met focus op regie en self assessment. Ontwikkelingen en innovaties voor zowel de expertisebranche als ook voor de schadeherstelmarkt zijn van grote invloed op hoe wij ons organiseren en innoveren.


Ook is het Team Expertise & Schadeherstel verantwoordelijk voor de regie, kwaliteit en het beleid van schade expertise en herstel, zoals toedracht onderzoek, schade vaststelling, schade herstel en taxaties voor alle verzekeringsproducten van Unigarant/ANWB. Daarnaast verricht het team de meest complexe en grote expertises zelf. Ook vindt binnen het team de administratie plaats van alle interne en externe schade.

Voor dit team zoeken wij een

Schadedeskundige Woon
voor 32 uur per week

Wat ga je doen?
Als Schadedeskundige heb je vanuit de binnendienst specifiek contact met verzekerden en tegenpartijen en daarnaast met de overige stakeholders binnen het schadeafwikkelingsproces. Je interpreteert juridische, technische en financiële informatie en overlegt met de Schadebehandelaar. Dit betreft schades met beperkte tot reguliere complexiteit en/of beperkte reguliere impact op schadelast. Je stelt de schade vast, houdt een dialoog in stand met alle partijen, zet samen met de schadebehandelaar een strategie uit, neemt schade beperkende maatregelen, voert onderhandelingen met de verzekerde en schadeherstelbedrijven. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en participeer je in beleidsvorming. Tot slot neem je deel aan change team & projecten, zit je aan tafel tijdens operationeel overleg met stakeholders en ben je continue de filtertechnologie in het platform Dispatch aan het verbeteren.

En wat breng je daarvoor mee?
Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van WFT basis en Schade Particulier. Je bent Register Expert of bent bereid deze opleiding te volgen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent klantgericht en integer en hebt een goed oog voor resultaat. Daarnaast vind je het prettig om onafhankelijk besluiten te kunnen nemen en oordelen te vormen. Je hebt een overtuigende persoonlijkheid, hebt een pragmatische instelling en je bent veranderingsbereid.

Onze arbeidsvoorwaarden
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:
• Salaris tot maximaal € 5.052,84 bruto per maand (o.b.v. 40-urige WW) met doorgroeimogelijkheden.
• Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris (3,2%) of verlof
• Mogelijkheid tot scholing en opleiding
• Bovengemiddelde verlofdagen (31,5)

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en doen we massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Haralt Lucas, Teammanager, telefoon 06 – 20 60 75 20.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Marja Kerssies, Recruiter, telefoon 06-31760062