Schadebehandelaar Voertuigschade Meerzijdig

Als aanvulling op deze units zoeken wij een Schadebehandelaar Materiële Schade 2 voor minimaal 32 uur per week met standplaats Hoogeveen


Wat ga je doen?
Als Schadebehandelaar Materiele Schade 2 weet je polisdekkingen, -voorwaarden, wetgeving, jurisprudentie en bedrijfsregelingen toe te passen in de behandeling van (meerzijdige) schades. Ook ben je in staat om besluitvaardig te handelen in (complexe) schuldvraagdiscussies. Natuurlijk heeft de klant jouw eerste focus en je zorgt daarom voor een nette en correcte afwikkeling van de schade.

En wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je je diploma WFT Schade Particulier of ben je bereid om deze zo snel mogelijk na je start te behalen. Als je in het bezit bent van de relevante branchediploma’s is dit een pré. Je hebt ervaring met het behandelen van verkeersrechtelijke schuldvraagdiscussies. Je kunt je zowel telefonisch als schriftelijk duidelijk en correct uitdrukken, je bent analytisch sterk, je kunt goed luisteren en hebt een hulpvaardige en klantgerichte instelling. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking binnen het team volgens de principes van zelforganisatie (Agile).

Onze arbeidsvoorwaarden
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

• Salaris tot maximaal € 4.299,19,- bruto per maand (o.b.v. 40-urige WW)
• Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris of verlof
• Mogelijkheid tot scholing en opleiding
• Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en doen we massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun.


Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Joost Bekhuis, Teammanager Materiële Schade, telefoon 06-25 04 07 58.

Meer weten over de procedure? Neem contact op met:
Recruitment@unigarant.nl