Schadebehandelaar Personenschade licht letsel

De schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland zijn.

Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade, een hecht en divers team dat in alle activiteiten het slachtoffer centraal stelt. Snelle en accurate afwikkeling van schade, veel aandacht voor het slachtoffer, actieve beheersing van dossiers en van de schadelast zijn kenmerkend voor de collega’s van dit team. 

Het team is onderverdeeld in drie sub teams: licht, middelzwaar en zwaar letsel. Binnen het team van licht letsel is een vacature. In deze functie kun je je het vak van letselschadebehandelaar eigen maken.  We zijn dus op zoek naar een 

 

Schadebehandelaar Personenschade licht letsel
Voor minimaal 36 uur per week | Standplaats Hoogeveen 

Wat ga je doen?
Zoals de naam al zegt neem je lichte personenschadedossiers in behandeling. Jouw hart zit daarbij op de juiste plaats; je hebt oprechte aandacht voor het slachtoffer. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Je pakt daarom liever de telefoon dan dat je alles via de mail doet. Dat geldt ook voor je contact met belangenbehartigers. Je hebt te maken met wet- en regelgeving en leert daarmee pragmatisch om te gaan. Dit alles met als doel  om een snelle en accurate afwikkeling te regelen. Een veelzijdige en interessante functie waarin je daadwerkelijk het verschil kan maken!

En wat breng je daarvoor mee?
Op jouw CV staat een afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring met aansprakelijkheidsrecht. Ben je in het bezit van de leergang Personenschade Licht Letsel, dan is dit een pré. Mocht deze leergang nog niet op je CV staan, dan ben je bereid deze te halen. Minstens zo belangrijk is de optimale balans tussen je empathische gevoel en zakelijke instinct.

Wat bieden wij jou?
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

  • Salaris tot maximaal €3.885,16 bruto per maand (o.b.v. 40-urige WW)
  • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris (3,2%) of verlof
  • Mogelijkheid tot scholing en opleiding
  • Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een pub quiz en we doen massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Kristel van Schijndel, Teammanager Personenschade, telefoon 06 - 25 05 74 38

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Corporate Recruiter, telefoon 06 – 53 91 90 43. In de periode van 5 augustus tot en met 28 augustus niet bereikbaar.