Schadebehandelaar Materiële Schade

Ieder jaar komen er bij Unigarant per telefoon, e-mail en post meer dan één miljoen vragen over onze verzekeringen binnen. De schademeldingen worden door een jong en dynamisch team in behandeling genomen.

Ter aanvulling van ons team zijn wij (ten minste tot en met augustus 2021) op zoek naar een

Schadebehandelaar Materiële Schade

Voor minimaal 32 uur per week | Standplaats Hoogeveen

Wat ga je doen?

Je zorgt voor een professionele telefonische afhandeling van schade meldingen, behandeling van schades en vragen hierover. Je krijgt daarvoor natuurlijk eerst een interne opleiding om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, initiatief en continu verbeteren zijn daarin wezenlijke elementen.

Je werkt in een zelforganiserende Unit. Zo’n Unit bestaat uit +/- 10 medewerkers. De Unit is gezamenlijk verantwoordelijk voor de verdeling en behandeling van schades. Iedere Unit heeft de vrijheid om, binnen bepaalde kaders, onderling te organiseren hoe doelstellingen worden gerealiseerd. De teammanagers zijn daarin vooral faciliterend en begeleidend.


En wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je komt zowel mondeling als schriftelijk goed uit jouw woorden. Affiniteit met verzekeringsproducten (WFT) is een pré, niet verplicht. Uiteraard ben je accuraat en staat de klant bij je voorop. Daarbij weet je op een juiste klantvriendelijke wijze duidelijkheid te creëren en grenzen te stellen. Wat even belangrijk is, is dat je jezelf en jouw collega’s continue weet te versterken.

Onze voorkeur gaat uit naar gemotiveerde kandidaten die bereid zijn om minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar zijn. Werktijden tussen 8:30-18:00 uur (geen zaterdagwerk, geen avonden).


Onze arbeidsvoorwaarden

Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

  • Salaris vanaf € 2091,37 (o.b.v. 40-urige WW)
  • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris of verlof
  • Mogelijkheid tot scholing en opleiding
  • Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)
  • Goede balans werk - privé
  • Thuiswerken (deels) behoort tot de mogelijkheden


Over Unigarant

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.


Herken je je jezelf?

Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

SolliciterenMeer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan: Robbin van der Weert, Teammanager Materiële Schade, 06- 13 55 57 66,  rvdweert@unigarant.nl.