Medewerker Speciale Zaken

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht via assurantietussenpersonen, retailers, reisbureaus en ANWB. Klanten kunnen rekenen op perfecte dienstverlening en onvoorwaardelijke samenwerking. Al jaren lang. De wensen van de consument staan centraal.

Bij de afdeling Acceptatie & Speciale Zaken werken 26 enthousiaste collega’s verdeeld over drie disciplines: Acceptatie, Speciale Zaken en Klachtenmanagement . Een veelzijdig en trots team met het doel om samen met plezier te excelleren.

Vanwege uitbreiding van het team Speciale Zaken zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Speciale Zaken
Voor minimaal 32 uur per week | Standplaats Hoogeveen


Wat ga je doen?
In de rol van Medewerker Speciale Zaken beoordeel je het integer of frauduleus handelen van verzekerden. Je beoordeelt en onderzoekt zaken, geeft opdracht tot (vervolg-) onderzoek en volgt en beoordeelt de resultaten van het (vervolg-)onderzoek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling en communicatie van externe incidenten en het uitwisselen van (vertrouwelijke) informatie met verzekeraars, politie en justitie, belangenbehartigers en andere instanties.

Wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bent in het bezit van een diploma WFT Basis en WFT Schade Particulier en hebt affiniteit met het vakgebied.
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of aantoonbare affiniteit met het werkveld. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent sterk in oordeelsvorming en probleemanalyse. Je durft eventuele noodzakelijke maatregelen te nemen en gaat het gesprek met de verzekerden niet uit de weg. Daarnaast ben je in staat onafhankelijk te werken, bent hands on, resultaatgericht en maakt dingen echt af. Je bent bovendien een echte teamspeler.

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons pas verbouwde kantoor maar ook onze bedrijfscultuur.

Onze arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen.

• Bruto maandsalaris minimaal € 3.058,35 tot maximaal € 4.436,76 per maand (o.b.v. 40-urige werkweek).
• Bovengemiddeld aantal verlofdagen (30 pro rato).
• Persoonlijk keuzebudget waarin vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand van 8,33% zijn opgenomen.
• Prima pensioenregeling.
• Korting op verschillende (ANWB) producten en- diensten.
• Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie.
• Unigarant is voorstander van hybride werken en biedt goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding.
• Reiskostenvergoeding.

We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, met als absoluut hoogtepunt het kerstfeest waarin we met het hele bedrijf knallend het jaar afsluiten.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Bert Gelling, Manager Acceptatie & Speciale Zaken, T. 06 – 11 72 80 18 of bgelling@unigarant.nl

Meer weten over de procedure? Neem contact op met:
Marja Kerssies, Corporate Recruiter, T. 06 – 31 76 00 62 of recruitment@unigarant.nl