Medewerker Speciale Zaken

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht via assurantietussenpersonen, retailers, reisbureaus en ANWB. Klanten kunnen rekenen op perfecte dienstverlening en onvoorwaardelijke samenwerking. Al jaren lang. De wensen van de consument staan centraal.

Bij Verzekeringstechniek werken 25 enthousiaste collega’s verdeeld over drie disciplines: Acceptatie, Klachtenmanagement en Speciale Zaken.

Wij zijn voor de afdeling Verzekeringstechniek op zoek naar een


Medewerker Speciale Zaken
36 - 40 uur per week | Standplaats Hoogeveen


Wat ga je doen?
De Medewerker Speciale Zaken beoordeelt het integer of frauduleus handelen van verzekerden. Je beoordeelt en onderzoekt zaken, geeft opdracht tot (vervolg-)onderzoek en volgt en beoordeelt de resultaten van het (vervolg-)onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling en communicatie van externe incidenten en het uitwisselen van (vertrouwelijke) informatie met verzekeraars, politie en justitie, belangenbehartigers en andere instanties.

Wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding. Je bent in het bezit van een diploma WFT Basis en WFT Schade Particulier en hebt affiniteit met het vakgebied.
Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent sterk in oordeelsvorming en probleemanalyse. Je werkt onafhankelijk, bent hands on, resultaatgericht en je maakt dingen echt af. Je bent bovendien een echte teamspeler.

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.
‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur.

Onze arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen.

• Salaris max. € 4.049,19 (o.b.v. 40-urige WW)
• Dertiende maand en de keuze mogelijkheid tot extra salaris of verlof
• ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
• Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Annette Zilverberg, Coördinator Fraudebeheersing, mail: azilverberg@unigarant.nl.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06-53 91 90 43. (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag).