Medewerker Financiele Zaken

Voor het team Financiële Administratie zijn we op zoek naar een gedreven, daadkrachtig en eigentijdse

 

Medewerker Financiële Zaken

Voor 32-40 uur per week | Standplaats Hoogeveen


Wat ga je doen?

In de rol van Medewerker Financiële Zaken zorg je voor de tijdigheid en betrouwbaarheid van onze financiële administratie. Je verwerkt en bewaakt de geldstromen en bent verantwoordelijk voor de crediteuren- en vaste activa administratie. Je analyseert en verklaart mutaties en helpt hiermee je collega’s van Control bij het opstellen van de verschillende rapportages. Verder ben je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van diverse periodieke aangiftes, het verwerken van journaalposten, het controleren en afstemmen van balans- tussen- en resultaatrekeningen én ondersteun je bij maand- en jaarafsluitingen inclusief het vullen van auditdossiers en leadsheets of voert deze zelfstandig uit. Tot slot heb je intern periodieke afstemming met stakeholders en voer je gevarieerde ad-hoc opdrachten uit.

En wat breng je daarvoor mee?
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische richting met ca 3 jaar financieel administratieve werkervaring. Je beschikt verder over probleemoplossend vermogen en toont initiatief. Je hebt ervaring hebt met het MS Office-pakket, maandafsluitingen, crediteurenadministratie, financiële rapportage en liquiditeiten. Kennis van CODA financials is een pré.

‘Unigaranters’ zijn prettig eigenwijs. Daarom heb je communicatieve overtuigingskracht en ben je proactief, initiatiefrijk, daadkrachtig, innovatief, oplossingsgericht en stressbestendig. Je bent accuraat, integer, werkt graag samen, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Verder heb je een veranderingsgerichte instelling en ben je prestatiegericht. Kortom, we moeten op je kunnen rekenen. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

  • Bruto maandsalaris minimaal € 3058,35 tot maximaal € 4436,76 bruto per maand (o.b.v 40-urige werkweek)
  • Bovengemiddeld aantal verlofdagen (30 pro rato)
  • Persoonlijk keuzebudget waarin vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand van 8,33% zijn opgenomen
  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende (ANWB) producten en- diensten
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
  • Unigarant is voorstander van hybride werken en biedt goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding
  • Reiskostenvergoeding

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.

Herken jij jezelf?

Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de  functie vraag je aan:

Arjan Metselaar, Manager, T. 06-10724355

Meer weten over de procedure? Bel dan met:

Marja Kerssies, Recruiter, telefoon 06-31760062