MBO niveau 4 – stagiair(e) Adviseur/klantmedewerker bancaire diensten

Ben jij enthousiast en een ster in klantvriendelijkheid? Ga dan bij ons aan de slag als Verzekeringsadviseur voor jouw stage! 😊

Bij de afdeling Service & Advies werken wij met ongeveer 200 betrokken en enthousiaste collega’s verdeeld over teams van 20 personen. Samen zijn wij een energiek, ondernemend en servicegericht team dat een luisterend oor biedt en de klant écht helpt.

Per februari 2022 zijn wij voor de duur van minimaal 16 weken op zoek naar een

MBO niveau 4 – stagiair(e) Adviseur/klantmedewerker bancaire diensten
Uren in overleg | Standplaats Hoogeveen


Wat is de inhoud van de opdracht?
Tijdens jouw stage luister je naar onze klanten en adviseer je welke verzekeringen en dekkingen het beste bij hun situatie passen. Ook ben je in staat om klanten te wijzen op onze andere verzekeringen. Verder verricht je vervolghandelingen op bestaande polissen en voer je administratieve werkzaamheden uit.
Jouw bevindingen ga je op een gestructureerde wijze beschrijven en vastleggen. Uiteraard neem je ons hierin mee én mag je hierin enthousiaste begeleiding vanuit ons verwachten! Wij vinden het namelijk héél leuk om ook onze kennis met jou te delen 😊.

En wat breng je daarvoor mee?
Je volgt de opleiding MBO niveau 4 – stagiair(e) Adviseur/klantmedewerker bancaire diensten. Je bent communicatief vaardig, energiek en hebt een fijne telefoonstem😉. Daarnaast weet je met computers om te gaan en staat de klant bij jou op nummer 1! Je kunt goed luisteren en advies geven zit in jouw DNA. Je gaat verder gestructureerd te werk.

Wat is ons aanbod aan jou?
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we:
• Een unieke stageplek binnen een dynamisch bedrijf
• Begeleiding door enthousiaste collega’s
• De mogelijkheid om bij te dragen aan onze bedrijfsactiviteiten
• Een goede stagevergoeding
• Een kijkje in de keuken van Unigarant 😊

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

SOLLICITEREN.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Karin Drogt, Teammanager, telefoon 06 – 11 44 06 05.

Meer weten over de inhoud van de functie of de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43.