HBO Afstudeer stagiair(e) Innovatie

Wil jij werken bij de meest innovatieve verzekeraar, waarbij jij meedenkt in het ontwikkel- en innovatieproces? Hoe ziet bijvoorbeeld een digitale ideeënbus eruit én hoe geef je dit vorm? Hoe geef je de idee-eigenaar een rol in het ontwikkelproces?

Binnen de afdeling Innovatie van Unigarant werken we met 5 specialisten aan vernieuwende verzekeringsconcepten. Dat doen we door veel en vaak naar onze omgeving te kijken en “out of the box” te denken! Binnen ons bedrijf zijn er veel mensen met goeie en nieuwe ideeën. Deze ideeën willen we meer gaan gebruiken en de bedenker ervan willen we ook een rol geven in het realiseren ervan.


Per februari 2022 zijn wij voor de duur van 5 maanden / 20 weken op zoek naar een


HBO Afstudeer stagiair(e) Innovatie
Uren in overleg | Standplaats Hoogeveen


Wat is de inhoud van de opdracht?
Tijdens je afstudeerstage ga jij onderzoeken welke middelen beschikbaar zijn om ideeën binnen een organisatie te verzamelen. Je bedenkt hierbij welke beoordelingscriteria nodig zijn om te bepalen of een idee goed is om mee verder te gaan of niet, want dit laatste kan ook 😊. Je gaat nadenken over het proces van: indienen, beoordelen, terugkoppelen en (door) ontwikkelen van het idee. We noemen dit ook wel hét innovatieproces.
Het opzetten van een idee platform zal ook onderdeel uitmaken van je stage. In de praktijk betekent dit dat je onderzoek gaat doen naar de toepassing van ‘idee’ platform(en), waarbij het van belang is dat de communicatie rond dit ‘platform’ op een stabiele wijze vorm krijgt. Daarvoor luisteren we naar jouw (implementatie) advies.

Wat wij zelf héél tof vinden, is dat jij tijdens de opdracht ook nog eens als volwaardig collega deel uit maakt van de afdeling, waarbij je mee mag doen met alle dagelijkste activiteiten binnen de afdeling. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je zo goed mogelijk te oriënteren in het vak!

En wat breng je daarvoor mee?
Je volgt een Hbo-opleiding en zit in het 4e jaar. Je bent enthousiast, leergierig en een beetje brutaal 😉. Daarnaast ben je kritisch op anderen en op jezelf. Je bent naast een denker ook vooral een doener. En…. als het lukt werk je ook best gestructureerd. Dat kan jij natuurlijk als geen ander!

Wat is ons aanbod aan jou?
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we:

• Een unieke stageplek binnen een dynamisch bedrijf, waarbij jij echt
   waarde toevoegt. Wat jij ontwikkelt, gebruiken we!
• Een stage waarbij je direct praktijkervaring op doet en bouwt aan je CV
• Een plek waarbij je kennismaakt met “hybride werken”, waarbij er een mix is
   van op kantoor, thuis of elders werken
• Begeleiding door enthousiaste collega’s
• De mogelijkheid om bij te dragen aan onze bedrijfsactiviteiten
• Een goede stagevergoeding
• Een kijkje in de keuken van Unigarant 😊

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal. Meer over onze innovatieve verzekeringen zie je hier: https://bit.ly/3FfECj0.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz, bingo, abseilen of fiets mee met de Unigarant Fiets Club.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

SOLLICITEREN

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Cock Meerhof, Innovatie Specialist, telefoon 06 – 53 37 57 94.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43.  In de periode van 15 oktober tot en met 24 oktober afwezig.