Customer Journey Productmanager Wonen

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van ANWB. We zijn dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Daar zijn we trots op! Naast ANWB worden verzekeringen ook verkocht via assurantietussenpersonen, retailers en reisbureaus. Onze ANWB leden zijn het hoogste goed waar we ons maximaal voor in willen spannen. We zijn gericht op het leveren van hele hoge kwaliteit en we krijgen hiervoor een hele hoge NPS van klanten. Voor ons staan de wensen en de reviews van de klanten centraal in al onze activiteiten en verbeteringen die we doorvoeren.

 Onze afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle productontwikkeling en marketing- en communicatieactiviteiten van Unigarant, de productontwikkeling van ANWB Verzekeringen én de servicebeleving van onze klanten.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

Customer Journey Productmanager Wonen
voor minimaal 36 uur per week | Standplaats Hoogeveen

 

Wat is er uniek binnen deze rol?
Jij! Jij bent namelijk onze expert op de producten binnen jouw domein en in die rol het aanspreekpunt voor alles wat daarmee te maken heeft. De customer journey staat bij ons centraal en die weet jij door te vertalen naar de producten in je domein. Dit betekent dat jij dé ambassadeur bent en hierbij eindverantwoordelijk bent voor de (strategische) productontwikkeling en het behalen van je doelstellingen. Door jou komst is de ontwikkeling en integratie van de producten in je domein gewaarborgd en worden wij geïnspireerd door klantontwikkelingen, trends, marktontwikkelingen en nieuwe ideeën. Dit laatste weet jij vervolgens om te zetten naar een concrete doelstelling en actie. Je gaat aan de slag met het domein Thuis en Persoonlijk waarbinnen de woonverzekeringen centraal staan.

Kortom, door je kennis en expertise zijn we er zeker van dat onze verzekeringen aansluiten op nieuwe ontwikkelingen én op de behoefte van onze klanten. Doordat je nauw betrokken bent bij de strategische en innovatieve (door)ontwikkeling van onze producten en proposities, ben jij ook degene die daarbij kijkt naar de kwaliteit van de producten vanuit de volledige customer journey. Concreet bestaan je werkzaamheden uit het doen van voorstellen voor productconcepten & proposities, customer journeyverbeteringen en bewaak je jouw producten binnen je domein op o.a. klant KPI’s en rendement. Die voorstellen onderbouw je met businesscases, markt-, klantgedrag- en concurrentieonderzoeken. Ook al ben jij ambassadeur. Dit alles doe je niet alleen! Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, afdelingen én collega’s om het vernieuwde óf nieuwe product tot een succes te maken.


Wie ben jij?
Je beschikt over HBO/WO-opleidingsniveau. Omdat je werkt in een dynamische, innovatieve omgeving ben je slim, ondernemend en communicatief vaardig. Je bent daadkrachtig, gaat voor concrete resultaten en bent gericht op samenwerken. Je bent een kei in het zeggen van ‘nee’ en weet de organisatie mee te nemen in je beredenering(en). Veder ben je adequaat en resultaat gedreven.

Geen ervaring in de verzekeringsbranche? Geen probleem! Als je maar thuis bent in de Woonmarkt, met name in services en diensten en daarbij gevoel hebt voor klanten. Uiteraard weet je hierbij als geen ander welke ontwikkelingen er spelen in deze markt, bijvoorbeeld op het gebied van data. Je weet je zelfstandig te bewegen in de markt en bent daarbij een goede netwerker. Het is een pre als je bekend met scrum.

Inmiddels werken wij in een hybride werkomgeving. Dat betekent dat je het geen probleem vindt om vanuit huis te werken, maar daarnaast ook bereidt bent om te reizen naar verschillende ANWB onderdelen in Utrecht én Den-Haag en leveranciers. Je standplaats is Hoogeveen.

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. ‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We werken op een informele manier met elkaar samen, zijn no-nonsense, hulpvaardig, gedreven en bieden ruimte voor originaliteit van ieder persoon.

We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een (online) pubquiz, bingo, abseilen, met als absoluut hoogtepunt het kerstfeest waarin we met het hele bedrijf knallend het jaar afsluiten. 

 
Onze arbeidsvoorwaarden

Naast uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen. 

  • Salaris tot maximaal € 5.383,54 (o.b.v. 40-urige WW)  
  • Dertiende maand en de keuze mogelijkheid tot extra salaris of verlof 
  • ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
  • Bovengemiddelde aantal verlofdagen (31,5)
  • Hybride werkomgeving


Download update
Wil je je carrière updaten naar de laatste versie? Upload dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan: Marco Berends, Manager Marketing & Communicatie, telefoon 06-10 88 06 59.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06-53 91 90 43.
 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.