Schadebehandelaar Materiële Schade Woon

Ieder jaar komen er bij Unigarant per telefoon, e-mail en post meer dan één miljoen vragen over onze verzekeringen binnen. De schademeldingen worden door een jong en dynamisch team in behandeling genomen. 
 
Voor de duur van een jaar zijn wij op zoek naar een  

Schadebehandelaar Materiële Schade Woon
Voor minimaal 32 uur per week | Standplaats Hoogeveen 
 
Wat ga je doen?
Je zorgt voor professionele telefonische afhandeling van schademeldingen en het behandelen van schadedossiers. Je krijgt daarvoor natuurlijk eerst een interne opleiding om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, initiatief en continu verbeteren zijn daarin wezenlijke elementen.

De units waar jij voor gaat werken zijn zelforganiserend. Iedere unit heeft de vrijheid om, binnen bepaalde kaders, onderling te organiseren hoe doelstellingen worden gerealiseerd. De teammanagers zijn daarin vooral faciliterend en begeleidend. 

En wat breng je daarvoor mee?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je komt goed uit je woorden. Affiniteit met verzekeringsproducten (Wft) is een pré, niet verplicht. Uiteraard ben je accuraat en staat de klant bij je voorop. Daarbij weet je op een juiste klantvriendelijke wijze duidelijkheid te creëren en grenzen te stellen. Je moet de klant soms namelijk ook slecht nieuws kunnen brengen. 

We zoeken gemotiveerde kandidaten die minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar zijn. Werktijden tussen 8:00-18:00 uur (geen zaterdagwerk, geen avonden). 

Onze arbeidsvoorwaarden
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden: 

• Salaris tot maximaal € 3.252,26= (o.b.v. 40-urige WW)
• Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris of verlof 
• Mogelijkheid tot scholing en opleiding 
• Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)
 
Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal. 
 
‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en doen we massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun. 
 
Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.
 
Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Herwin Meijers, Teammanager Materiële Schade, telefoon 06-21 19 69 07.
 
Meer weten over de procedure? Bel dan met:

Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43 (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag).