Communicatiespecialist (met aandachtsgebied klantcommunicatie)

Ben jij de creatieve contentspecialist die met een passende tone-of-voice al onze klanten aanspreekt (of beter gezegd: schrijft)? Ga jij voor een optimale contentflow? Speel jij in op de klantreis en deel jij op het juiste moment de juiste informatie? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een:

 Communicatiespecialist
(met aandachtsgebied klantcommunicatie)
Voor 36 uur per week | Standplaats Hoogeveen

Wat ga je doen?
Schrijven, schrijven en euh schrijven... Zodat al onze klanten op en top geïnformeerd zijn over hun verzekeringen. Geen boodschap verlaat ons pand zonder jou stempel. Jij werkt, samen met je communicatie- en contentcollega’s, aan de ideale customer journey en alle klantcommunicatie die daarbij komt kijken. 

En wat breng je daarvoor mee?
Om die perfecte klantcommunicatie te kunnen leveren, hoef je geen ervaring te hebben in de verzekeringsbranche. Je moet wel van teksten schrijven houden en dan is een uitgebreide ervaring met copywriting (jij hebt die ene taalfout in het stuk ‘Wat ga je doen’ al lang gezien) een pré. Je snapt heel goed dat iedere doelgroep om ander taalgebruik en zinlengtes vraagt. Zelfstandig werken en daarin een juiste prioritering aanbrengen gaat je goed af, maar natuurlijk grijp je dat contentbuitenkansje wat voorbij komt, aan. Het werken met een CMS-systeem is voor jou geen probleem, ook al is ons platform jou misschien onbekend. Uit je CV blijkt je HBO werk- en denkniveau in Communicatie of Journalistiek en 2 á 5 jaar ervaring in een contentfunctie. Je toont initiatief en bent hands on. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en je werkt gestructureerd. En al noemen we hem hier als laatste, bij jou staat onze klant altijd op nummer één.
 
Waar ga jij aan de slag?
Als communicatiespecialist maak je onderdeel uit van het team Communicatie, wat valt onder de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle productontwikkeling en marketing- en communicatieactiviteiten van Unigarant, de productontwikkeling van ANWB Verzekeren én de beleving van onze klanten. Elke dag werken we samen aan de centrale vraag: hoe kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn? 
 
Wij werken in een hybride werkomgeving. Jij kiest zelf waar je werkt. Dat kan thuis of op kantoor in Hoogeveen. Omdat we je natuurlijk ook graag leren kennen, hanteren we een 40/40/20 model: 40% op kantoor, 40% thuis en 20% elders (bijvoorbeeld bij een collega of een café).
 
Onze arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen. 

• Een maximaal bruto maandsalaris van € 3.526,81 (o.b.v. 40-urige werkweek)  
• Dertiende maand en de keuze tot extra salaris of verlof 
• Een ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht-abonnement voor je auto of je fiets
• Bovengemiddeld aantal verlofdagen (28,5 pro rato)
• Opleidingsmogelijkheden
• Hybride werkomgeving
• Aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, met kans op verlenging
 
Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal. Naast ANWB worden verzekeringen ook verkocht via assurantietussenpersonen, retailers en reisbureaus.
 
‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor, maar ook onze bedrijfscultuur. We werken op een informele manier met elkaar samen, zijn no-nonsense, hulpvaardig, gedreven en bieden ruimte voor originaliteit van ieder persoon. We organiseren geregeld leuke activiteiten naast het werk, zoals een (online) pubquiz, bingo, abseilen en ons jaarlijkse kerstfeest als hoogtepunt waarin we met het hele bedrijf knallend het jaar afsluiten. 
 
Herken je je jezelf?
Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken? Laat dan jouw cv, de locatie van de taalfout en jouw motivatiebrief achter op onze sollicitatiepagina.
 
Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Marco Berends, Manager Marketing & Communicatie, telefoon 06-10 88 06 59.
 
Meer weten over de procedure? Neem contact op met:
Recruitment@unigarant.nl