Coördinator Fraudebeheersing

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht via assurantietussenpersonen, retailers, reisbureaus en ANWB. Klanten kunnen rekenen op perfecte dienstverlening en onvoorwaardelijke samenwerking. Al jaren lang. De wensen van de consument staan centraal.

Bij Verzekeringstechniek werken 25 enthousiaste collega’s verdeeld over drie disciplines: Acceptatie, Klachtenmanagement en Speciale Zaken.

Wij zijn voor de afdeling Verzekeringstechniek op zoek naar een


Coördinator Fraudebeheersing
32 - 40 uur per week | Standplaats Hoogeveen

Wat ga je doen?
De Coördinator Fraudebeheersing is verantwoordelijk voor het uitvoeren van (en medeverantwoordelijk voor het bepalen van) het fraude- en criminaliteitsbeheersingsbeleid van Unigarant alsmede verantwoordelijk voor de afhandeling van interne en externe incidenten. De coördinator is eveneens verantwoordelijk voor naleving van de bestaande werkafspraken en protocollen, gesloten met brancheorganisaties, publieke partijen en publiek-private samenwerkingsverbanden. Ook fungeert deze functionaris als contactpersoon van de betreffende partijen.

Wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over een HBO+/Academisch werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een certificaat Coördinator Fraudebeheersing en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt naast gedegen juridische kennis ook kennis van moderne onderzoekstechnieken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent sterk in oordeelsvorming en probleemanalyse. Je werkt onafhankelijk, bent hands on, resultaatgericht en je maakt dingen echt af.

Over Unigarant

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.
‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur.

Onze arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen.

• Salaris max. € 5.595,14 (o.b.v. 40-urige WW)
• Dertiende maand en de keuze mogelijkheid tot extra salaris of verlof
• ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
• Bovengemiddelde verlofdagen (31,5)

Herken je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Annette Zilverberg, Coördinator Fraudebeheersing, mail: azilverberg@unigarant.nl.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06-53 91 90 43. (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag).