Afstudeer stagiair(e) HBO Accountancy

Kom jij ons helpen ons Financial Control Framework (CFC) te vernieuwen? Onze afdeling Financiële zaken heeft een afstudeerplek met een mooie opdracht 😊.

 Bij Financiële zaken van Unigarant werken wij met 14 betrokken en enthousiaste collega’s verdeeld over drie disciplines: Control, Financiële Administratie en Inkoop. Samen zijn wij een eigentijds, wendbaar en servicegericht team dat proactief samenwerkt met onze stakeholders en vanuit onze kwalitatief hoogwaardige kennis tijdig registreert, analyseert, adviseert en rapporteert.

 Per september 2021 zijn wij voor de duur van 5 maanden / 20 weken op zoek naar een

Afstudeer stagiair(e) HBO Accountancy
Uren in overleg | Standplaats Hoogeveen

 

Wat is de inhoud van de opdracht?
Jij gaat aan de slag met het vernieuwen van het Financial Control Framework (FCF). Het bestaande framework is namelijk verouderd en voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen van Unigarant. In het FCF zijn alle financiële risico’s opgenomen inclusief een beschrijving van de beheersmaatregelen die deze risico’s afdekken.

De opdracht bevat het in kaart brengen en op gestructureerde wijze beschrijven van de bestaande beheersmaatregelen en het identificeren van mogelijke risicogebieden. Dit doe je onder andere door middel van het houden van interviews met proceseigenaren (hieronder verstaan wij diverse afdelingen, zoals schade, volmachten en personeel). De opdracht heeft zodoende veel raakvlakken met de interim-controle van een accountant.

Jouw bevindingen ga je op een gestructureerde wijze beschrijven en vastleggen. Uiteraard neem je ons hierin mee én mag je hierin begeleiding vanuit ons verwachten. Wij vinden het namelijk héél leuk om ook onze kennis met jou te delen.

En wat breng je daarvoor mee?
Je volgt een HBO-opleiding Accountancy en zit in het 4e jaar.  Je bent communicatief vaardig, immers ben je sterk in het afnemen van interviews 😉. Daarnaast ben je kritisch. Je neemt niet alles aan voor zoete koek, maar bent een ster in doorvragen. Je gaat verder gestructureerd te werk.

Wat is ons aanbod aan jou?
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we:

  • Een unieke stageplek binnen een dynamisch bedrijf
  • Begeleiding door enthousiaste collega’s
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan onze bedrijfsactiviteiten
  • Een goede stagevergoeding
  • Een kijkje in de keuken van Unigarant 😊


Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.

Herken je je jezelf?
Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Solliciteren

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Arjan Metselaar, Manager Finance, telefoon 0528 – 29 92 24. Vanaf 3 augustus bereikbaar voor vragen.

 Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43.  In de periode van 15 oktober tot en met 24 oktober afwezig.