Wachtcoördinator (Operator/ Technicus)

Afdeling

Medische en Informatie Technologie (MIT)

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services.

Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Afdeling
De afdeling Technisch Beheer B&F is verantwoordelijk voor alle activiteiten die van essentieel belang zijn voor de technische bedrijfsvoering van het totale UMCG en bestaat uit circa 100 mensen. Dit omvat de instandhouding en optimalisatie van de technische infrastructuur, gebouwen, terreinen, apparatuur en losse inrichting.

Functiebeschrijving

Als wachtcoördinator maak je deel uit van het team Bedrijfsbureau en Onderhoud. Het team telt 21 collega’s, waarvan er 14 werkzaam zijn in de 24/7 continuedienst. In jouw rol bewaak je vanuit de meldkamer Techniek de diverse primaire installaties, waaronder een energiecentrale, luchtbehandelingsinstallaties en medische gassen of je bent in het veld om storingen aan de installaties op te sporen en te verhelpen.

Vandaag draai je de dienst in de Meldkamer als operator. Je begint je werkdag met de dienstoverdracht met de collega’s uit de vorige dienst. Ondertussen komt er een melding via de brandmeldinstallatie en heb je deze, met inzet van het BHV-team, gelukkig tot een snelle afwikkeling kunnen coördineren. In het Ultimo staat een bon dat er op een afdeling een spanningsgroep is uitgevallen. Je vraagt de onderhoudstechnicus om ter plaatse te gaan en polshoogte te nemen. Ondertussen komt er op het GBS een foutmelding van het buispostsysteem. Opnieuw stuur je de onderhoudstechnicus op pad om het probleem op te sporen en op te lossen. Het blijkt dat een patroon niet helemaal goed was afgesloten, waardoor een verstoring optrad. De onderhoudstechnicus loopt gelijk na het oplossen nog even langs de betreffende afdeling om de gebruiker op de hoogte te stellen van de verstoring en toe te lichten hoe dit in het vervolg voorkomen kan worden.
Tussen de bedrijven door word je na een kop koffie en een broodje gebeld door een piloot van de traumahelikopter, die zich aanmeldt om op het helideck te kunnen landen. Je stuurt collega’s op pad op om het helideck gereed te maken voor de ontvangst van de helikopter. Al met al heb je een hectische dienst achter de rug, maar daar draai je je hand niet voor om en gaat met een voldaan gevoel op huis aan na de overdracht met de volgende ploeg.

De volgende dienst loop je als technicus in het veld en word je aangestuurd door de dienstdoende operator. Dan los je zelf de storingen aan de installaties in het huis op en heb jij hier overleg en afstemming over met de gebruikers op de betreffende afdelingen.

Wat vragen wij

- Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO4 afgeronde technische opleiding.
- Ervaring met installaties op het gebied van o.a. elektrotechniek en werktuigbouwkunde met bijbehorende besturingen (meet- en regeltechniek).
- Je hebt gevoel voor een ziekenhuisorganisatie.
- Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk duidelijk en helder en bent in staat je op klantgerichte wijze aan te passen aan omstandigheden.
- Je blijft kalm onder hectische omstandigheden en weet overzicht te bewaren.
- Je draait volgens rooster mee in de 24-uurs continudienst en bent je hierin flexibel.
- Bij voorkeur ben je in bezit van een VCA-vol certificaat.
- Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

- Gemotiveerde collega’s in een fijn team.
- Voldoende ruimte nieuwe kennis op te doen en je verder te ontwikkelen.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst van één jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 4.259,- bruto per maand (schaal 8 ), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Dit is exclusief ploegentoeslag en daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Felix Timmermans 06 2565 0300
f.timmermans@umcg.nl Richard Hoekstra 06 3162 3504
r.hoekstra@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met informatie die niet relevant is voor deze vacature. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing, omdat dit een doorlopende vacature betreft. Je reactie wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Digitaal sollicitatieformulier