Student voor optimalisatie secretariaten en kwaliteit cluster Snijdend & MDL UMC

Afdeling

Stage, afstuderen en scriptie

Werkomgeving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende stage? Dan maken wij graag kennis met jou! Help jij ons mee om de verdiepende (uitvraag) fase vorm te geven? Je kunt bijdragen door onderzoek te doen naar taken, werkdruk en werkplezier en -wensen van de medewerkers, maar ook door uit te vragen wat de wensen van de klanten zijn. Het doel is toe te werken naar meer uniformiteit in dienstverlening en een betere afstemming op vraag. Eind 2024 willen we een concreet plan hebben voor de implementatie in de toekomst.
Tijdens je onderzoek:
- Interview je managers én medewerkers. Tijdens deze interviews inventariseer je het daadwerkelijke takenpakket, werkdruk, werkplezier en – wensen.
- Ga je ook in gesprek met de staf/afdeling (‘de klant’): het gaat hier om de vraag hoe is de dienstverlening, wat is echt nodig, wat kan beter en wat ontbreekt er.
- Werk je de resultaten van je interviews uit, geef je adviezen en maak je een voorstel voor implementatie.

Functiebeschrijving

Het cluster Snijdend & MDL is één van de nieuwe clusters binnen de nieuwe organisatie van het UMCG. Het cluster biedt een dynamische werkomgeving die nog volop in ontwikkeling is en bestaat uit de afdelingen: Chirugie, Orthopedie, Plastische Chirurgie, Urologie en Maag- Darm- en Leverziekten en de bijbehorende zorgfaciliteiten. Binnen het cluster werken meer dan 1000 mensen in een zeer divers palet aan functies. Het clusterbestuur bestaat uit de clustervoorzitter, de managing director en drie portefeuillehouders: Onderzoek, Onderwijs & Opleiding en Verpleegkunde.

Met het nieuwe besturingsmodel Koers25 en daarmee het ontstaan van het cluster Snijdend & MDL was er een natuurlijk moment om de optimalisatie van de secretariaten en kwaliteit in gang te zetten. Hieronder vallen secretaresses, stafassistenten en administratief medewerkers bedrijfsvoering, kwaliteitsadviseurs en -medewerkers. In 2023 werd een eerste analyse gemaakt van de stand van zaken. In 2024 gaan we verder met een verdiepende (uitvraag) fase.

Wat vragen wij

Je volgt een HBO of WO studie gericht op HRM of een andere geschikte richting. Je kunt analytisch denken en bent bekend met het doen van kwalitatief onderzoek. Je bent pro-actief, creatief, praktisch, kritisch, positief en hebt ambitie. Je vind je het leuk om samen te werken, anderen enthousiast te maken en met nieuwe ideeën te komen. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden die je naar gelang het contact op een correcte wijze gebruikt. Ten slotte heb je natuurlijk affiniteit met de zorg en ben je toegankelijk.

Wat bieden wij

- Stageovereenkomst met het UMCG.
- Goede begeleiding in het UMCG.
- Wetenschappelijke werkomgeving.

Goed om te weten: mogelijk werk je deels vanuit huis, je stemt je opdrachtgever af wanneer je in het UMCG bent.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

afstuderen@umcg.nl

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier dat onderaan deze pagina staat. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat een geschikte student is gevonden voor deze opdracht.

Digitaal sollicitatieformulier